Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Ohnut Soft Buffer Penetratieringen var 1

Ohnut Soft Buffer Penetratieringen

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Fantaseer je erover om super dicht bij elkaar te komen door diepe stoten tijdens de geslachtsgemeenschap? Dan helpen de Ohnut Soft Buffer Penetratieringen je op weg.

De vier zachte ringen voelen bijna aan als echte huid en fungeren als een natuurlijke buffer wanneer je wil genieten van diepe en intense penetrerende seks. 

De ringen kunnen samen of alleen worden gebruikt, waardoor ze een totale lengte hebben van 7 cm. Ze zitten rond de basis van de penis, net als een klassieke penisring en laten hem hard en diep stoten zonder afbreuk te doen aan haar comfort.

De ringen hebben een binnendiameter van 1,8 cm en kunnen worden uitgerekt tot 20,3 cm. Ze kunnen ook samen met seksspeeltjes in alle materialen en over een condoom worden gebruikt.

Ohnut Soft Buffer Penetratieringen zijn gemaakt van latex- en ftalaatvrije polymeren.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Geeft vertrouwen in bed
Het is een beetje te groot - 30. aug. 2021
Mijn vriendin en ik hebben lang geworsteld met het feit dat ik als man iets te lang voor haar was om haar een comfortabel gevoel te geven. Ohnut verkleint met slechts een paar centimeter als je alle ringen gebruikt waardoor het weer opwindend voor haar wordt en het vertrouwen opwekt dat het ook opwindend kan zijn. Meestal gebruiken we ze alleen in het begin en doe ik ze af als het vertrouwen er is! Als man maakt het me niet veel uit om ze te dragen, dus het feit dat ze voor meer ontspanning zorgen is een pure bonus! Een aanrader voor diegenen waar de match in de geslachtsdelen er niet altijd is!
0
Zeker de moeite waard
Ludwig - 28. sep. 2021
Was niet zeker van de prijs, maar dacht ik probeer het eens. Het was zeker de moeite waard. Als je wat groter bent (of als je partner te groot is) dan is dit zeker iets om te kopen. Het ziet er een beetje vreemd uit als je het voor het eerst aanbrengt, dus het zou leuk zijn met een iets neutralere kleur of misschien een beetje transparant. Maar dat deel waren we snel vergeten omdat het zo effectief was. Mijn partner is vrij klein en ik ben 18x14, dus het was geweldig voor ons allebei om niet zo voorzichtig te zijn. Was een beetje onzeker over hoe het zou voelen, maar de ring is erg rekbaar. Ik was een beetje onzeker of het niet goed zou voelen voor mij omdat ik niet zo veel naar binnen kon brengen omdat je ingesloten bent aan de basis zodat je een beetje "ruwer" kan zijn zonder te ver naar binnen te gaan. Mijn partner was in staat om te ontspannen en wilde zelfs bovenop liggen omdat ze wat extra plezier kon hebben zonder (in haar eigen woorden) "haar baarmoeder te doorboren". Ik beveel het gebruik van glijmiddel aan bij het aanbrengen. Zo wordt het een beetje natuurlijker en gemakkelijker. Bovendien "schuift" het terug op zijn plaats als je het te hoog optrekt.
0
Een hoop gedoe omdat je tegen dingen stoot.
Hij - 28. sep. 2021
Als jij en je vrouw niet even groot zijn en je het gevoel hebt dat je je niet helemaal kunt geven uit angst dat ze gekwetst zal worden, dan zijn deze ringen je beste vriend. Mijn partner heeft de meest frequente en krachtigste orgasmes in vele jaren gehad nadat we eindelijk deze ringen gebruikten. We hebben het over meer dan 5 per geslachtsgemeenschap en 30 sec opeenvolgend voor het eerst in 5 jaar. We eindigen altijd door elkaar een high five te geven en een extra voor de ring.
0
Superduper!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik wist niet dat deze dingen bestonden! Ze werken geweldig! Had echter geluisterd naar de maataanbeveling op de website van ohnut zelf en de grotere maat besteld, zodat ze iets losser zitten! Ik had echter graag gezien dat jullie naast dit basispakket ook losse onderdelen zouden verkopen! Voor de rest werken ze supergoed en merk je nauwelijks dat ze in het spel zitten!
Automatisch vertaald van sinful.se
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful