Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Nexus G-Stroker Remote-Controlled Unisex Vibrator var 1

Nexus G-Stroker Remote-Controlled Unisex Vibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Ben je op zoek naar het soort vibrator waar je allebei van kunt genieten? De Nexus G-Stroker is ergonomisch ontworpen voor perfecte anale of vaginale stimulatie.

Innovatieve en revolutionaire technologie met 4 interne kralen die op en neer bewegen langs de schacht en op die manier de anus stimuleren. 

Tegelijkertijd stimuleert de curve ofwel de G-spot van de vrouw of de P-spot van de man met opwindende trillingen - die jij of je partner allemaal kunnen bedienen via de afstandsbediening.

Het discrete ontwerp van de Nexus G-Stroker biedt 6 krachtige en stille vibraties en kan met de kralen op 27 verschillende manieren worden gecombineerd.

Het heeft een volledige lengte van 13 cm en een max. breedte van 4,2 cm. Deze unisex vibrator is oplaadbaar en waterdicht.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Heel goed toen ik het op zijn plaats kon krijgen
Nillen - 28. sep. 2021
Hij was me bijna te groot. Ik heb er heel lang over gedaan om het in mijn anus te laten glijden, maar uiteindelijk werkte het. Er zijn veel verschillende vibratie-mogelijkheden, de meest krachtige waren in het begin te intens, maar verbazingwekkend naarmate het orgasme naderde. De anderen stimuleerden en waren opwindend. Toen het eenmaal op zijn plaats zat, was het puur genieten. Ik zie er naar uit om het vaker te proberen!
0
Opwindend
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik vind de glijdende balletjes fijn als ik hem vaginaal gebruik, anaal werden ze ongemakkelijk. De vibraties zijn echt lekker in beide gaatjes en ik vind het fijn dat ze op verschillende programma's kunnen worden ingesteld. Het deel dat de clitoris moet stimuleren is overbodig, althans voor mijn anatomie, omdat het niet genoeg reikt zonder de dildo zo te moeten draaien dat het pijn doet aan het schaambeen. Maar samen met een gewone vibrator tegen de clitoris zijn er sterke orgasmes geweest.
Automatisch vertaald van sinful.se
Prachtig
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik hou van de stimulatie van de ballen die bewegen aan de basis, en de vibraties zijn vrij krachtig. Ik denk dat de vorm van het in te brengen deel het een beetje pijnlijk maakt om ermee te neuken, d.w.z. in en uit te brengen, het wordt meer dat het stevig op zijn plaats zit in mij en het kan leuk zijn om er gewoon een beetje op te schommelen. De afstandsbediening werkte niet meer na een paar maanden.
Automatisch vertaald van sinful.se
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful