Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Nexus Cadence Rabbit Vibrator var 1

Nexus Cadence Rabbit Vibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

De Nexus Cadence is een revolutionaire rabbit vibrator die ideaal is voor vrouwen die echt willen genieten. 

De Cadence maakt gebruik van een nieuwe gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om je G-Spot te stimuleren met spannende 'kom naar mij toe'-bewegingen die je partner nabootsen als die je G-Spot stimuleert. 

De bewegingen ervan geven een intens en heerlijk gevoel dankzij de externe stimulator die je clitoris kietelt met zinnenprikkelende vibraties. Er staat je intens genot te wachten. 

De Nexus Cadence Rabbit Vibrator kan je stimuleren op 2 verschillende snelheden en de clitorisstimulator heeft 6 verschillende vibratieprogramma's voor nog meer genot. 

De Cadence is oplaadbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen. Hij is zelfs waterdicht, zodat je er overal van kunt genieten, zelfs onder de douche. 

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Hemels!
Charlotte - 7. sep. 2021
Met deze vibrator zijn mijn verwachtingen/ hoop volledig in duigen gevallen ... Wat een product ... Ik hoopte gewoon op wat stimulatie van de G-spot ... maar wauw, het was Spot On ... en tegelijkertijd met een heerlijke stimulatie van de clitoris. Bovendien is het vrij rustig ... Nexus Cadence Dual Stimulator krijgt mijn warmste aanbevelingen! Bedankt :-*
0
Jammer
m - 7. sep. 2021
Mijn eerste rabbit vibrator, en ik had er naar uitgekeken. Bij mij werkte het helaas niet. Allereerst maakt het veel lawaai. Het kan mijn G-spot helemaal niet raken, en de trillingen in mijn clitoris lijken zinloos. Jammer
0
Helaas ...
KissKiss - 7. sep. 2021
Ik had er zo naar uitgekeken om deze te proberen, maar het werkt gewoon helemaal niet bij mij. Of ik hem verkeerd gebruik, weet ik niet. Maar het vibrerende deel kan mijn clitoris niet bereiken, en ik krijg niet het gevoel zoals wanneer een man mijn G-spot stimuleert met twee vingers. Ik had uitgekeken naar die ervaring, en vertrouwde (blind) op de recensies, maar helaas werkte het niet voor mij.
0
Prettig
Annica Andersson - 7. sep. 2021
Aangenaam, jammer dat het veel lawaai maakt.
0
Oefening baart kunst
Anonymous - 11. dec. 2020
Zoals de kop al zegt: oefening baart kunst... ;-) De eerste keer raakte het niet echt de g-spot, maar na een paar keer proberen werkte het gewoon! Het clitorale gedeelte is behoorlijk effectief, dus al met al ben ik fan.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Niet erg goed
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik denk dat het te stijf is, de clitorismassage kan de clitoris niet raken als je het binnenin gebruikt.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Lawaaimakers
Anonymous - 13. mar. 2024
Het product is veel te lawaaierig in vergelijking met andere vibrators die ik heb gekocht, en de geluiden zijn niet iets wat je kunt negeren. Ook de vibraties zijn niet om over naar huis te schrijven.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful