Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Lid'l Extra Penis Extender Sleeve var 1

Lid'l Extra Penis Extender Sleeve

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Met de Lid'l Extra Penis Extender Sleeve heb je meer lengte en omtrek.

De sleeve is zo ontworpen dat hij je partner tijdens seks stimuleert.

Je doet hem om je penis in erectie, net zoals je een condoom omdoet.

Breng voldoende glijmiddel aan de buitenkant van de Lid'l Extra Penis Extender aan; dit is aangenamer voor je partner. Breng geen glijmiddel aan op de binnenkant van de sleeve, want dan kan hij van je penis afglijden.

Maak de sleeve schoon met een toycleaner en warm water.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Penis verlengingssleeve
Leena - 28. sep. 2021
Perfect voor mannen wiens vrouw/man soms een grotere van binnen nodig heeft. Persoonlijk ben ik blij met de schenking van mijn man, maar de variatie is verfrissend. Het brengt een mooie variatie aan worstjes.
0
Makkelijk maar niet gewaardeerd
Isaac - 28. sep. 2021
Het was absoluut geen probleem om er met behulp van glijmiddel op te komen. Het bleef zoals het was, ondanks uitglijden. Een beetje lastig om in te brengen toen de top het begaf, zou je kunnen zeggen. Niet op prijs gesteld door de vriendin, want het klonterige gedeelte was een beetje bobbelig.
0
Moeilijk om penis erin te krijgen :P
Mellan 94 - 28. sep. 2021
Er staat dat je glijmiddelen aan de binnenkant moet vermijden. Maar het was best moeilijk en kan branden op de voorhuid als je probeert de penis erin te krijgen zonder glijmiddel aan de binnenkant. Als je hem eenmaal aan hebt, krijgt het meisje heel snel een orgasme en ze kreeg zelfs een squirt orgasme.
0
Een beetje plezier op straat
polle - 7. sep. 2021
Mijn beoordeling hiervan is dat men waarschijnlijk niet moet vergeten de omtrek te meten ook al kan hij verlengd worden. Het laatste stuk is totaal niet te gebruiken maar we hebben andere leuke dingen gevonden waar we hem voor konden gebruiken. super materiaal echt zacht en mooi maar dat hopeloos verlengt als je dicht bij de 4 cm in omtrek bent. maar zoals er staat koop die "liddl extra".
0
Niet geschikt als sleeve, maar .....
Vision - 7. sep. 2021
Deze sleeve is onpraktisch geconstrueerd omdat het bovenste "noppenverlengstuk" aan de binnenkant te smal is (vingerbreedte), en als het niet het idee is dat de penis erin omhoog moet, is het te flexibel voor verstandig gebruik. Aan de andere kant kan het gebruikt worden als een dildo hoes, en niet in het minst om "kom hier" bewegingen te maken met 1-2 vingers ingebracht in het bovenste deel van de sleeve die goed opvult, en goed werkt ;-)
0
Een ondeugend alternatief
Anonymous - 13. mar. 2024
Het product is ontworpen om de penis extra te verlengen, en dat doet het volledig... Het is gemakkelijk aan te trekken, wel moet gezegd worden dat je moet oppassen dat je geen glijmiddel op de penis gebruikt, omdat het er daarna af zou vallen, maar bij voorkeur aan de buitenkant...:) Zou het aanraden aan anderen die denken dat het ondeugend kan zijn met een beetje extra lengte en als een ondeugend alternatief...;)
Automatisch vertaald van sinful.dk
Onmogelijk om de penis er helemaal in te krijgen
Anonymous - 13. mar. 2024
Heerlijk zacht en levensecht materiaal. Er is echter één groot probleem. In de laatste 5 cm bij nobrer versmalt de sleeve zo erg dat het onmogelijk is om de eikel in het laatste deel te krijgen. Dit ondanks dat ik veel glijmiddel heb gebruikt. Of je hebt een heel kleine en puntige penis nodig - of je kunt het gewoon gebruiken als een hoes voor een kleinere en zeer harde dildo. Ik heb geen ander product getest dat "Realistick" penishuls heet. Vanaf de foto ziet het er niet naar uit dat deze de laatste smalle beperking heeft.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Een beetje bloed erin
Anonymous - 13. mar. 2024
Het was gemakkelijk aan te trekken in stijve toestand. Het bleef goed zitten, maar er zit wel wat bloed in. De vrouw kon het echter voelen en daar ging het om. Het heeft alleen een beetje hulp nodig om ingebracht te worden, maar daarna ging het prima!
Automatisch vertaald van sinful.dk
Ging in renovatie
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik dacht erover om er een te bestellen toen ik er een vond voor een geschikte prijs. Ik heb hem een keer geprobeerd toen het uiteinde van de huls te hard aanvoelde toen ik diep ging. Nou ja, laat maar, de huls was goedkoop en ik besloot om hem een beurt te geven. Ik gebruikte een schaar om het knopgedeelte er bijna helemaal af te knippen, zodat er een soort knijpring overbleef aan het uiteinde van de bus. Dit was erg leuk als je de bus zo plaatst dat de ring de wortel van de haan samenknijpt...
Automatisch vertaald van sinful.fi
Uitbreiding/grootte
Anonymous - 13. mar. 2024
Het is moeilijk om aan te trekken en daarom kies ik ervoor om verder te gaan zonder.
Automatisch vertaald van sinful.no

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful