Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
LELO Hula Beads Roterend Vibratie Ei met Afstandsbediening var 1

LELO Hula Beads Roterend Vibratie Ei met Afstandsbediening

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Hula Beads van LELO is een roterend vibratie ei, en de eerste op de markt die zowel trilt als roteert! De combinatie van rotaties en trillingen maakt dit speeltje enorm opwindend en plagerig. Geniet er samen van of helemaal alleen. Je bewegingen regelen de trillingen, intensiteit en frequentie. 

Hula Beads zijn ook briljant als het gaat om bekkenspiertraining. De bewegingen van het ei activeren namelijk de spieren in het bekken.

Je gebruikt het draadloze ei door alleen het bovenste roterende deel in te brengen. Zo stimuleren de trillingen op de onderste helft je meteen bij de ingang van je opening. Als alternatief kun je het hele ei en de roterende bal inbrengen om je G-Spot te masseren. 

Hula Beads wordt geleverd met LELO'S UNIEKE SenseMotion-afstandsbediening, wat het gemakkelijker en leuker maakt om de beweging van het ei te besturen. De afstandsbediening maakt het eenvoudig om te kiezen tussen 6 verschillende, vooraf ingestelde vibratiestanden Bovendien kun je 2 instellingen zelf creëren met je eigen bewegingen. Hierdoor krijgen jij en je partner een levendige en intense ervaring, waar geen enkele andere ei-vibrator aan kan tippen!

De stijlvolle en opwindende Hula Beads zijn oplaadbaar en gemaakt van hoogwaardige matte siliconen, voor een zachte en comfortabele afwerking. We raden je aan om een hoogwaardig glijmiddel op waterbasis te gebruiken, om je eigen plezier te optimaliseren en het inbrengen soepel en moeiteloos te maken. 

Inbegrepen: Draadloze afstandsbediening, oplader en opbergetui.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Een must voor alle vrouwen!
Ellen - 28. sep. 2021
Absoluut geweldig product dat voor zowel behoefte als plezier kan worden gebruikt. Het versterkt de bekkenbodemspieren bij een wandeling, en plaagt 's nachts heel lekker! Ik kan niet anders dan het aanbevelen! :o)
0
Een must voor alle vrouwen!
Ellen - 28. sep. 2021
Fantastisch object dat zowel nuttig als plezierig is. Gebruik het als bekkenbodemtrainer op de boulevard en voor tevredenheid 's nachts! Kan het alleen maar aanbevelen! : o)
0
Goed
P. - 28. sep. 2021
Omdat ik al een Vibe Therapy Reign draadloos ei had, maar de trillingen niet zo sterk vond als ik wilde, koos ik ervoor om het roterende vibrator-ei van Lelo Hula Bead te kopen in de hoop op sterkere trillingen. Aangezien het ook roteerde en stimulerend was, moest het gekocht worden (hoewel ik het een beetje prijzig vond). Het ei is zonder twijfel krachtiger en het trilt ook goed, terwijl het roteert. De meegeleverde afstandsbediening is fantastisch en kan naar believen worden gedraaid, terwijl het een heerlijk vibrerend gevoel geeft. Het is zeer gemakkelijk in te brengen en het blijft op zijn plaats. Een goed product, maar ik had hoge verwachtingen en dacht dat het "veel krachtiger" zou zijn in zowel zijn rotatie, plagen en trilling. Desondanks wordt het ijverig gebruikt.
0
Teleurstellend
:) - 28. sep. 2021
Was waarschijnlijk geen "hula hula" bij deze .. Het materiaal is zijdezacht, maar trekt naar beneden bij zwakke trillingen en veel lawaai. Geen product voor wie wat extra's verlangt
0
Spannend
F. - 7. sep. 2021
Ben dik tevreden over het ei, het is gebruiksvriendelijk, net zoals de afstandsbediening een schot in de roos is. Ben echter teleurgesteld over de batterij. Aangezien het een li-on-batterij is, mag deze niet binnen 2-3 dagen in de lade ontladen. Het duurt erg lang om op te laden, daarom heb ik hem na het schoonmaken opgeladen. Wanneer het opnieuw moet worden gebruikt, is er een wachttijd van ongeveer 2 uur.
0
God
Anonymous - 3. nov. 2014
Omdat ik al een Vibe Therapy Reign draadloos ei heb, maar de vibraties niet zo krachtig vond als ik had gewild, besloot ik het Lelo Hula Beads roterende vibrator ei te kopen in de hoop op krachtigere vibraties. Omdat deze ook roteerde en prikkelde, moest ik hem wel kopen (hoewel ik de prijs een beetje te hoog vond) Het ei is zeker krachtiger en het vibreert ook goed tijdens het roteren. De bijgeleverde afstandsbediening is geweldig en kan naar wens gedraaid worden terwijl het een lekkere vibrerende sensatie geeft. Het is heel gemakkelijk op te zetten en blijft goed zitten. Een goed product, maar ik had verwacht dat het veel krachtiger zou zijn in het draaien, tintelen en vibreren, maar het wordt nog steeds veel gebruikt.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Een must voor alle vrouwen!
Anonymous - 3. nov. 2015
Een prachtig voorwerp dat zowel nuttig als plezierig kan worden gebruikt. Gebruik het als bekkenbodemtrainer tijdens een wandeling en als nachtbevrediger! Kan alleen maar aanbevolen worden! :o)
Automatisch vertaald van sinful.se
Iets wat je nooit eerder wist
Anonymous - 1. oct. 2016
Het beweegt op de meest bijzondere manier - het stimuleert je binnenste zachtjes maar stevig op een manier die geen enkel menselijk lichaamsdeel kan.
Automatisch vertaald van sinful.se

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful