Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Kegelmaster Pelvic Floor Trainer var 1

Kegelmaster Pelvic Floor Trainer

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

De Kegelmaster is een van de meest gebruikte middelen voor een efficiënte bekkenbodemtraining.

Je plaatst de Kegelmaster bekkenbodemtrainer in de vagina en spant de omliggende spieren aan. De Kegelmaster kan qua moeilijkheidsgraad naar wens worden aangepast, zodat je je eigen maatwerk trainingsschema kunt opstellen.

Voor het beste resultaat is het belangrijk om de Kegelmaster efficiënt te gebruiken. Vind je de oefeningen te gemakkelijk, dan kun je de resultaten verbeteren door de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Je bereikt: - Een gezonder bekken. - Een gevoeligere vagina. - Een strakkere bekkenbodem. - Verbeterd seksleven. - Minder kans op incontinentie.

Gebruik van de Kegelmaster bekkenbodemtrainer: 1. Was de Kegelmaster voor gebruik met warm water en een toycleaner (je kunt ook een hygiënische wasmiddel gebruiken). 2. Open de bekkenbodemtrainer en plaats een of meerdere veren aan de binnenkant. De moeilijkheidsgraad is afhankelijk van het aantal veren en de plaats waarop je deze aanbrengt. 3. Breng een druppel glijmiddel op de Kegelmaster aan voordat je de Kegelmaster inbrengt. Zo kun je hem gemakkelijker en comfortabeler inbrengen. 4. Ga ontspannen op bed liggen met gebogen benen en breng de Kegelmaster in de vagina in. 5. Span de spieren rond de Kegelmaster aan en vergeet niet om hem aan te passen als het te gemakkelijk aanvoelt. 6. Doe drie keer per dag 30 knijpoefeningen met de Kegelmaster. Als drie keer per dag te veel moeite kost, doe dan minder. Volg gerust je eigen tempo!

De Kegelmaster werd in diverse Amerikaanse tv-shows getoond en aanbevolen.

LET OP! Raadpleeg vooraf je arts als je last hebt van pijn in het bekkengebied, voordat je begint met het trainen van je bekkenbodem.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Super bruikbare trainingsapparatuur
Susie Christensen - 7. sep. 2021
Heb natuurlijk en met ballen getraind, maar was gefrustreerd omdat ik het resultaat niet kon meten. Nu kan ik gemakkelijk de voortgang volgen - het is cool !!!
0
Super praktische uitrusting
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik trainde op natuurlijke wijze en met Geisha ballen, maar ik was altijd gefrustreerd dat ik mijn resultaten niet kon 'meten' Nu kan ik gemakkelijk mijn vooruitgang bijhouden - het is echt cool!!!!
Automatisch vertaald van sinful.fr

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful