Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Cloneboy Make it Yourself Vibrator var 1

Overzicht

Met deze originele Cloneboy Vibrator Make it Yourself Dildo set creëer je een dildo in een getrouwe kopie van je eigen penis met ingebouwde vibrator!

De Cloneboy Vibrator set bevat alles wat je nodig hebt voor dit eenvoudige proces: 1 vibrator, 1 gietbuis, 2 pakjes gietpoeder, een pakje verharder, een pakje siliconen, een penisring, een houten roerstaafje, plastic handschoenen en een gebruiksaanwijzing.

Hoe gebruik je een Cloneboy Vibrator set: 1.Zorg ervoor dat je penis stijf wordt en hou hem stijf met de penisring. 2. Meng het gietpoeder met water. 3.Plaats je penis in de gietbuis en giet de gel in de vorm. 4.Wacht een paar minuten voordat je je penis uit de tube trekt. 5.Giet de siliconen in de vorm en plaats de vibrator op zijn plaats. 6.Laat de siliconen stollen. En daar heb je het, een echte kopie van je penis in de vorm van een dildo met een ingebouwde vibrator.

De Cloneboy Vibrator is een perfect cadeau-idee voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of wanneer je op het punt staat een lange reis te maken weg van je partner. Gemaakt van 100% lichaamsvriendelijke en medisch geteste materialen.

Meting van de Cloneboy gietbuis: Diameter: 7,3 cm, lengte: 23 cm. Meting van vibrator: Lengte: 13 cm. Diameter: 2,4 cm.

Let op! Vergeet niet om de instructies uit de gebruikershandleiding te volgen als het gaat om tijd en temperatuur enz. voor de beste resultaten.

MerkCloneboy
Productgewicht (g)548
InbegrepenMal, Cockring, Vibrator, Handschoenen, Siliconen basis, Vormpoeder, Roerstokje
Volledige lengte (cm)23.5
In te brengen lengte (cm)23.5
Inwendige diepte (cm)23.5
Diameter (cm)7.5
Inwendige diameter (cm)7.5
Rekbare inwendige diameterNee
Breedte (cm)7.5
Stroomsoort1 x AA (Niet inbegrepen)
Vibratiesnelheid1
Primair materiaalSilicone
KleurBeige
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
EigenschappenVegan
Taal van de verpakkingDuits, Engels, Frans, Nederlands
SKU13592
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Goed product.
Pala - 28. sep. 2021
Het product zelf was van zeer hoge kwaliteit. Er waren nogal wat onduidelijkheden. :D Het meest briljante idee is dat de verpakking de benodigde componenten voor twee modellen bevat. Het is wel eerst even prutsen!!
0
Grappig
Me - 28. sep. 2021
Geweldig product. Een beetje moeilijk om goede resultaten te krijgen, maar zeker leuk. Afgezien van het feit dat het moeilijk is om hard te blijven als je koude vloeistof op je penis krijgt, had ik hier 2 problemen mee. Het was niet genoeg met 1 zakje vormmiddel, zonder de pijp iets smaller te maken (er stond eigenlijk dat je dat moest doen, maar ik denk dat het daarvoor iets te krap was. Maar moest het opgeven en ongeveer 2 cm van de omtrek van de pijp verwijderen. Gelukkig zaten er 2 zakken met gips bij. Het volgende probleem was dat er niet genoeg siliconen waren om de hele mal te vullen, zelfs niet met vibrators. De instructies zeggen dat het voor 3/4 gevuld moet worden. Maar er was niet genoeg siliconen.
0
Leuk maar niet genoeg siliconen
Hij en haar - 7. sep. 2021
Jammer dat er niet genoeg siliconen zijn om de mal te vullen :-( Verder was het een leuk project.
0
Moeilijk te gebruiken
Cousin Blob - 7. sep. 2021
Ongelooflijk moeilijk te gebruiken als je maar alleen bent. De gietmix stolt zeer snel waardoor er een zeer beperkte tijd is om mee te werken. Ik moest het opgeven toen er een gat in de mal zat en alle siliconen ernaast liepen. Je moet het proces echt plannen en alles klaar hebben om kans te maken op succes.
0
Heb je een super rechte en kleine penis? Dan is dit misschien het product voor jou
Jörgen - 7. sep. 2021
Heb jij een kleine penis die ook nog eens helemaal recht is?! Gefeliciteerd(?), dan is dit misschien iets voor jou! Als je groter gereedschap hebt met een kleine buiging, kun je het net zo goed vergeten. Omdat mijn gereedschap een beetje scheef is, is het niet mogelijk om de buis te verkleinen zoals de instructies zeggen, omdat het gereedschap dan de buitenranden van de buis raakt. Als je de diameter van de pijp niet verkleint en een penis hebt die langer is dan gemiddeld, dan heb je niet genoeg vormmateriaal. Ik had geen andere keus dan de eerste poging weg te gooien en het opnieuw te proberen. Bij de tweede poging brak het bijgeleverde rubbertje waar het gereedschap doorheen moet. Alles viel op de grond ... Magnifiek!
0
Heeft een uitgebreidere handleiding nodig
Anonymous - 12. feb. 2021
Het is erg leuk om te maken! Heeft meer uitleg nodig, en in het Deens
Automatisch vertaald van sinful.dk
Leuk cadeau
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik kocht het voor mijn vriendin, die het verdiende om meer aan mij te denken dan ze al doet.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Gemakkelijk te doen
Anonymous - 13. mar. 2024
We hebben het met z'n tweeën heel mooi gedaan, de kromming van mijn eigen penis zorgde voor wat problemen maar het gieten is uiteindelijk gelukt! De rand van de vibrator stak op een gegeven moment een beetje uit, denk je dat dit een probleem is? Vanavond voor de test!
Automatisch vertaald van sinful.fi
Het eindproduct is erg goed
Anonymous - 13. mar. 2024
In een opwelling kocht ik dit product om een kopie te maken voor mijn vrouw. Vond alle benodigdheden (je moet genoeg tijd hebben), startte en zette kleine man op, deed een penisring om, goot over de soep op 20 graden en de kleine man kreeg een behoorlijke schok arme jongen. Was ook iets te kleine ruimte dus had het pijpje niet in de breedte moeten afzagen zoals in de handleiding stond. Gelukkig zaten er 2 pakketjes mallen bij. De eerste was maar 12 cm lang, had 17 cm moeten zijn, geen wonder met die koude soep. Ik vermande me en kreeg het weer overeind na een warme douche, propte het snel in de pijp en ging weer helemaal in de soep. Het lukte om 15 cm te houden in de kou. Het eindproduct is erg goed gelukt! De badkamer zag eruit als een metalen lab met wit poeder, whisks, scharen ++ dus er moest veel schoongemaakt worden.
Automatisch vertaald van sinful.no
Grappige kloonjongen
Anonymous - 13. mar. 2024
Cloneboy werkt geweldig! Het is goed om er genoeg tijd voor te hebben, en je moet rekening houden met een beetje knoeien tijdens het gieten. Maar het resultaat was beter dan verwacht, een beetje koud om de gietmassa op te gieten, maar gooide er een blauw pilletje in en het resultaat was 100% Aanrader!
Automatisch vertaald van sinful.no

Cloneboy Make it Yourself Vibrator

Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
€ 26,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful