Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Autoblow A.I. Blowjob Machine var 1

Overzicht

Laat de innovatieve Autoblow A.I. Blowjob Machine je bevredigen met een eindeloze stroom van extreem realistische pijpbeurten. Het apparaat is ontworpen met behulp van kunstmatige intelligentie en hanteert technieken die zijn afgeleid uit meer dan 100 uur aan orale seksvideo's. Het stimuleert de penis op 250 verschillende punten.

Leun achterover en laat de machine al het werk voor je doen, terwijl je zelf tussen de zachte siliconen lippen stoot en geniet van de 10 verschillende orale sekstechnieken, waarvan er één bij elk gebruik van patroon verandert. Verbeter de realistische sensaties door glijmiddel op waterbasis toe te voegen om een onvergetelijke ervaring te creëren. 

De Autoblow A.I. is uitgerust met een ventilatorgekoeld motorsysteem van industriële kwaliteit dat is gebouwd om lang mee te gaan. Als je hem op het stopcontact aansluit, gaat hij door totdat je zelf niet meer kan.

De zachte, rekbare premium siliconen hoes is afneembaar, uitwisselbaar met andere Autoblow A.I.-hoezen (apart verkrijgbaar) en gemakkelijk schoon te maken met water en een reinigingsproduct voor seksspeeltjes.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Hmmm
Anonymous - 13. mar. 2024
Verre van wat je noemt een pijpbeurt, de eerste keer verlamde het mijn penis
Automatisch vertaald van sinful.dk
Niet blij
Anonymous - 1. aug. 2020
Het was een verspilling van 1500 pond. Het voelt helemaal niet goed. Ik heb het ongeveer 10 keer geprobeerd. Maar het is me maar twee keer gelukt om te ejaculeren. En één keer moest ik mezelf helpen door het als een fleshlight te gebruiken De Edge-functie is net onderweg. Als het me eindelijk lukt, kom ik bijna klaar. Het heeft zo lang geduurd dat je gewoon klaar wilt komen. het is moeilijk schoon te maken. Het is moeilijk om het rubberen stuk weer op zijn plaats te krijgen. Ik heb een gemiddelde uitrusting. Dus de helft van de functies kon ik niet gebruiken. Omdat het mechanisme op en neer gaat. De zijkanten zitten zo ver naar binnen. Dat het de penis niet raakt. Het lukt vaak niet om een erectie te behouden. Het enige wat het product slechter zou kunnen maken. Was als ze tanden hadden toegevoegd. Ik heb het nu opgegeven. En heb het weggegooid.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Geldverspilling
Anonymous - 2. jan. 2020
Waardeloos product. En je kunt het niet retourneren. Je kunt niets dikker dan een vinger in het product krijgen. Rechtstreeks naar de stortplaats.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Niet de moeite waard
Anonymous - 2. jun. 2020
Een fleshlight is veel meer waard dan deze overpriced en luidruchtige machine.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Het geld niet waard
Anonymous - 13. mar. 2024
Omslachtig en omslachtig, voldoet totaal niet aan de verwachtingen.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Vereist gewenning
Anonymous - 13. mar. 2024
Het duurde even voordat ik gewend was aan A.I., maar nu biedt het een compleet andere en sterkere ervaring dan de andere producten die ik in mijn la heb liggen.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Fantastisch, fantastisch, fantastisch
Anonymous - 5. dec. 2020
Mooi en goed, eindelijk komen er machines voor ons mannen. Hij is misschien niet voor iedereen geschikt, dus mensen met een grotere penis moeten twee keer nadenken voordat ze hem kopen. Het grootste probleem dat ik ben tegengekomen met soortgelijke producten is dat de motor te zwak is, maar deze lijkt iets beter te zijn. De toekomst voor dit soort machines ziet er nu vrij rooskleurig uit.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Goed functionerend product, maar mist de kers op de taart.
Anonymous - 13. mar. 2024
Op zich is het product absoluut geweldig. De motor warmt het product op tijdens het gebruik, dus je hebt niet dat gevoel dat ik heb gehad met Fleshlights waar het kan aanvoelen als een koude vis. Er zijn veel functies en de functies werken. Vreemd om dit als iets positiefs te zeggen, maar we leven nu in een wereld waar alles verkocht wordt en waar het resultaat soms een kleine rol speelt. Van de tien functies vind ik er maar een paar goed genoeg werken, dus veel functies zijn niet voor mij, hoewel verandering goed is. Ik gebruik het randprogramma helemaal niet. Ik heb het product lange tijd gebruikt zonder het werk af te maken, bij wijze van spreken. Pas toen ik mijn heupen in beweging kreeg, kon ik het afmaken, maar mijn hemel, wat was dat goed! Nu ben ik misschien een beetje een speciaal soort persoon die moeite heeft met afmaken, maar in plaats daarvan uren door kan gaan. Dus ik raad je misschien aan om een ring te proberen om te blijven reizen als je in dezelfde positie zit als ik. Ik heb de volle prijs betaald voor het product en ben er nog niet over uit of het dat waard was. Objectief gezien is het beter dan een Fleshlight en handen, maar is het een product waar je zomaar naartoe kunt lopen en van kunt genieten? Nee, dat is het niet.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Autoblow A.I. is best goed, MAAR...
Anonymous - 13. mar. 2024
De Autoblow A.I is helaas niet zoals het krijgen van een echte pijpbeurt, maar het is een stuk beter dan een vlezige pijpbeurt. Het geeft best een lekkere sensatie, maar het is moeilijk om gewoon van het apparaat af te komen zonder zelf iets te hoeven doen. Als de machine draait en je gebruikt hem op dezelfde manier als een fleshlight, is het echt een leuke ervaring. Het gaf me een van de krachtigste orgasmes die ik in mijn hele leven van een seksspeeltje heb gehad. Helaas kocht ik het voor de volle prijs en de volgende dag was het afgeprijsd, maar gezien dat, slaat het nog steeds honderd keer beter dan je rechterhand.
Automatisch vertaald van sinful.dk
A.I. pijpmachine
Anonymous - 5. dec. 2020
Een geweldig product! Een van de beste die ik heb! Als je een normale penis hebt, is het perfect!
Automatisch vertaald van sinful.dk

Autoblow A.I. Blowjob Machine

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful