LELO Beads Noir
LELO Beads Noir
€ 30,99
LELO Luna Black Mini Geishaballen  1
LELO Luna Black Mini Geishaballen  2
LELO Luna Black Mini Geishaballen  3

LELO Beads Noir

4.8 (1)
€ 30,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

In 2012 zijn er veel seksspeeltjes uitgebracht die geïnspireerd zijn op Fifty Shades-boeken, en deze kegelballen zijn daarop geen uitzondering. De LELO Luna Black Mini Geishaballenzijn ontworpen met in het achterhoofd het plezier en de ervaringen die de hoofdpersonen in de boeken hadden met Kegelballen.

Gebruik de Luna Black Mini Geishaballen voor genot samen met een partner, of alleen om je bekkenbodemspieren te trainen. De mooie zwarte kleur roept zowel kinky als spannende gevoelens op. De geishaballen bestaan uit 2 kunststof balletjes en een zacht siliconen frame. De twee ballen wegen elk 37 gram. Je kunt ervoor kiezen om beide ballen tegelijkertijd te gebruiken (door het siliconen frame te gebruiken), of je kunt ervoor kiezen om slechts één van de ballen in te brengen.

Effectieve bekkenbodemoefeningen maken je strakker en geven je meer plezier en gevoeligheid in de vagina. Zowel verloskundigen als gynaecologen raden bekkenbodemoefeningen met geishaballen aan. Voordat je de ballen in de vagina inbrengt, knijp je in ze. We raden aan om een ruime hoeveelheid glijmiddel op de kegelballen aan te brengen voordat je ze inbrengt. Als je de spieren wilt gaan trainen, begin je met het samentrekken van je bekkenbodem vanuit je anus en verplaats je de beweging vervolgens naar voren naar je vaginale spieren. Ga door met deze oefening in stappen van 5 minuten.

Aan de geishaballen zit een duurzaam siliconen koord, waar je zachtjes aan trekt als je de ballen eruit wilt halen. Dit zorgt ervoor dat het nog comfortabeler aanvoelt. Het eigen glijmiddel van LELO is hier perfect voor. De Luna ballen kunnen worden schoongemaakt met LELO's eigen reinigingsspray, die bedoeld is voor al hun producten.

LET OP! De LELO Luna Black Mini Geishaballen worden aanbevolen door artsen en seksuologen in een Amerikaanse talkshow, namelijk The Doctors.

Als je de ballen wilt gebruiken voor bekkenbodemoefeningen, houd er dan rekening mee dat deze ballen een maat hebben die wordt aanbevolen voor vrouwen onder de 30 jaar en vrouwen die NIET zijn bevallen. Ben je ouder dan 30 jaar en ben je natuurlijk bevallen, dan raden we je aan om de standaard kegelballen te proberen, die je ook hier kunt kopen. 

Extra informatie

MATERIAAL: Hoogwaardige ABS en siliconen.
VRIJ VAN FTALATEN: Ja.
AFMETINGEN: 7,5 x 3,0 x 1,0 cm.
GEWICHT: 2 ballen van elk 37 g.
DIAMETER: 2,9 cm (per bal).
TAAL: Engels, Zweeds en meer talen.

PRODUCTNUMMER: 13027.
Klantrecensies
Klantrecensies (1)
Goede kwaliteit

Dit zijn echt hete bekkenbodemballen, ik heb verschillende geprobeerd, maar krijg altijd menstruatie-achtige pijn omdat ze omhoog komen en mijn baarmoederhals raken, maar deze zijn zo kort dat ik er geen last van heb, ook al gebruik ik ze meer dan 10 uur per dag. Ze zijn van een super kwaliteit, ze zijn mooi en ze hebben een mooi gewicht. Is echteen goed product voor een goede prijs! Meer informatie

-
5 5 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl