J-Lube Poeder Glijmiddel 284 g
J-Lube Poeder Glijmiddel 284 g
€ 34,99
J-Lube Pulver Glidecreme 284 g  1

J-Lube Poeder Glijmiddel 284 g

5.0 (5)
€ 34,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

J-Lube Powder is een glijmiddel op waterbasis in poedervorm.

Je mixt het poeder met water en het resultaat is een glijmiddel dat perfect past bij jouw behoefte. Een flesje J-Lube geeft tussen de 20-25 liter kant-en-klaar glijmiddel.

Begin met 2-3 afgestreken theelepels poeder per 500 ml water en experimenteer om de mengverhouding te vinden die de door jou gewenste textuur geeft.

J-Lube was oorspronkelijk een veterinair product, maar is populair bij en geschikt voor fisten, en kan ook gebruikt worden om te spelen met alle soorten seksspeeltjes.

Extra informatie

SOORT: Glijmiddel op waterbasis.
INGREDIËNTEN: Polyethylene polymer (25%), dispersing agent (75%).
BEVAT: Poeder voor glijmiddel op waterbasis.
SUGGESTIE MENGVERHOUDING: 2-3 afgestreken theelepels J-Lube poeder per 500 ml water.
VEILIG VOOR CONDOOMS: Ja.
SEKSSPEELTJES: Kan met alle soorten seksspeeltjes worden gebruikt.
INHOUD: 284 gr.
TAAL: Engels.

PRODUCTNUMMER: 12619.
Klantrecensies
Klantrecensies (5)
Perfect

Volledig aanpasbaar aan voorkeur. Duurt een tijdje om te bereiden en de truc is om het in een koffiekopje te mikken tot het bijna overkookt. Zeer betaalbaar.

-
5 5 1
Er is geen beter glijmiddel

Absoluut het beste glijmiddel voor zo ongeveer alles, van de eenvoudigste vuist tot de grootste dildo. Volledig onschadelijk en smaakloos.

-
5 5 1
Leuk

Perfect als je veel glijmiddel wilt maken, alleen om bij condooms te gebruiken. Als je het kookt zodat al het poeder oplost, kun je ongelooflijk goed glijden! Maar kan alles, van gewoon dun glijmiddel tot zodat het lijkt op slijm dat uit een "alien xenomorph" vloeit. Als je het dik genoeg krijgt, kun je eigenschappen krijgen die doendenken aan siliconen glijmiddel =) Gaat lang mee! Meer informatie

-
5 5 1
Uitstekend anaal glijmiddel

Het is erg moeilijk om een anaal glijmiddel te vinden dat een betere prijs-kwaliteitverhouding heeft. Je kunt de hoeveelheid poeder met water mengen naar je eigen voorkeur. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om het in een klein doseerflesje te doen. Een beetje roeren van tevoren kan zorgen voor een perfect uniforme samenstelling, waardoor het poedervolledig kan oplossen. Het poeder is ook zeer overvloedig. Persoonlijk gebruik ik actief een dikkere mix, zelfs bij grote speeltjes; één pot is genoeg voor maanden. Het magechter niet in de vagina worden gebruikt, omdat het suikers bevat. Kant-en-klaar glijmiddel gaat ook niet eeuwig mee vanwege deze suikers, dus je moet het alleen doen als jeweet dat je het nodig zult hebben. Meer informatie

-
5 5 1
Het perfecte glijvermogen

Ik ben al een aantal jaren op zoek naar het perfecte glijmiddel voor anaal spelen. Ik heb alle soorten geprobeerd, maar er is altijd een nadeel. Vettige glijmiddelen gaan lang mee, maar dan is het vrij omslachtig om ze van de oppervlakken en darmen te krijgen .. Aan de andere kant zijn veel soorten op waterbasis gemakkelijk schoon te maken, maarverdwijnen deze snel en plakkerig, vooral in de kont. Dit spul is perfect!! Voor de rest valt er niets te zeggen. Zelfs het dikste mengsel kan met water van zowel oppervlakkenals de darmen worden verwijderd. De dikte bepaal je eenvoudig en het glijmiddel gaat lang mee. Je kunt er kleur of smaak aan toevoegen, als je daar zin in hebt. Perfectproduct en ook overvloedig! Ik raad het iedereen graag aan! Meer informatie

-
5 5 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl