Carry Ann vagina- en anusmasturbator
Carry Ann vagina- en anusmasturbator
€ 24,95
Carry Ann Vagina og Anus Masturbator  1
Carry Ann Vagina og Anus Masturbator  2
Carry Ann Vagina og Anus Masturbator  3
Carry Ann Vagina og Anus Masturbator  4

Carry Ann vagina- en anusmasturbator

4.8 (2)
€ 24,95

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

De Carry Ann vagina- en anusmasturbator is een realistisch verleidelijke masturbator met zowel een vaginale als anale opening.

Carry Ann is 17 cm diep en de opening zelf is ca. 1 cm in diameter ongeacht welke opening je gebruikt. Ze is gemaakt van zacht en flexibel materiaal, dat uitrekt en past bij de meeste penismaten.

De voorkant van de Carry Ann masturbator is levensecht met roze lippen. De achterkant van je Carry Ann masturbator is transparant, zodat je gemakkelijk kunt zien hoe diep je in haar stoot, en als je een hardere druk rond je erectie wil, sluit dan je handen strakker om de masturbator. Zowel de vaginale als de anale opening heeft een inwendig patroon dat je prikkelt als je de masturbator heen en weer beweegt.

De interne structuur in de Carry Ann vagina is tussen 1 cm en 2,3 cm breed, de anale opening is tussen 1 cm en 1,7 cm breed. De kleur van de Carry Ann kan afwijken van de afbeelding.

Gebruik je Carry Ann met een glijmiddel op waterbasis voor een natte en realistische ervaring.

Als je klaar bent met Carry Ann, vergeet dan niet om haar grondig schoon te maken. Er is een gat voor beide openingen, dus het is gemakkelijk om haar na gebruik schoon te maken. Maak haar schoon met warm water en een reinigingsspray voor seksspeeltjes, voor nog betere resultaten.

Extra informatie

MATERIAAL: TPE.
LENGTE: 17 cm diep.
DIAMETER:
- Anale opening: 1 cm - 1,7 cm (flexibel).
- Vaginale opening: 1 cm - 2,3 cm (flexibel). 
WATERBESTENDIG: Ja.
TAAL: Engels, Deens, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans, Russisch.

PRODUCTNUMMER: 13450.
Klantrecensies
Klantrecensies (2)
Kniehoge Cress!

Dit product was een van de eerste dat ik op deze website kocht en ik heb het al heel lang op het oog, maar nu was het zover! Het is gemakkelijk in gebruik, heel gemakkelijk schoon te maken, een beetje moeilijk te drogen, maar daar denk je niet aan. Het product voelt super goed aan! De groeven in beide kanalen zien er misschien niet uit, maar doenecht wat ze moeten doen, het is een zeer stimulerende ervaring. Het is super ondeugend om tussen de gaten te kunnen wisselen, en het is sexy om ze groter te zien worden. In devagina is het super stout dat er aan de lippen wordt getrokken met de schacht, dus als dit je opwindt dan is dit product een must have! De anale ingang is strakker, maar ikmoet zeggen dat ik de vagina prefereer omdat deze breder is en daarom stimuleren de groeven meer. De prijs is goed, het product is nog beter en het is zeker een aanrader! Meer informatie

-
5 5 1
Zeer goed

Heel aardig. Leuk masturbatie speeltje.

-
5 5 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl