Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Kledingpoppen met verschillende kostuumsKledingpoppen met verschillende kostuums
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:06/01/2022

Sexy Kostuums - De Ultieme Gids

Inhoudsopgave

Ondeugende kostuums zijn misschien wel een van de meest voorkomende voorstellingen van seksuele speelsheid. Of je er nu eentje draagt om Halloween een beetje interessanter te maken, of als het je gewone slaapkameroutfit is: het is altijd goed!

Sexy kostuums voor dames en heren stellen ons in staat om nieuwe dingen te proberen, met een partner of om onze eigen solo-fantasieën uit te leven. Je kunt jezelf zo lang als je wilt in een verleidelijk rollenspel dompelen, of het kostuum simpelweg aantrekken om op een 'gewone' dinsdagavond de aandacht van je partner te trekken.

In deze blog gaan we je een aantal tips geven om je partner te verrassen met ondeugende kostuums en hoe je ze het beste kunt gebruiken. En natuurlijk zullen we je helpen je sexy rollenspel tot leven te brengen.

Verschillende kostuums die aan kleerhanger hangen

Stoute Kostuums: verras je partner

De meeste mensen houden van een sexy verrassing en je partner is daarop geen uitzondering. Maar hoe begin je eraan? We hebben 3 eenvoudige manieren gevonden om aan de slag te gaan met ondeugende kostuums voor volwassenen:

Vragen stellen

Zoek uit waar je partner opgewonden van wordt. Houden ze van kant of mesh? Zijn er bepaalde kleuren waar ze warm van worden? Verwachten ze een heel andere setting en rekwisieten, of is een kostuum genoeg om hun fantasie op gang te brengen?

Jij kent je partner natuurlijk beter dan wij, misschien zijn er andere vragen die bij je opkomen?

Misschien weet je al precies welke outfit je partner helemaal wild maakt. Dit kan je startpunt zijn om te ontdekken wat deze outfit (en jij erin!) het vuur precies aan de schenen legt.

Let op de signalen

Hou in de gaten wanneer je partner je die verschroeiende blik van verlangen geeft. Is het de prachtig uitgevoerde make-up die je draagt? Of de combinatie van joggingbroek en 'out of bed hair' die leidt tot een wellustige blik? Of zijn het die witte slipjes die onweerstaanbaar zijn?

Het kunnen ook bepaalde beroemdheden, films of tv-series zijn die ervoor zorgen dat je partner naar je toe leunt op zoek naar een intiem moment. Wat de tekens ook zijn: noteer ze en overweeg welke elementen je in een kostuum kunt brengen. Dit is de basis van je kostuumjacht.

Neem je partner uit winkelen

Vraag hen om mooie dingen aan te wijzen. Nodig je partner uit om te gaan winkelen en laat ze alle dingen aanwijzen die ze mooi en sexy vinden. Dingen die hen een beetje slap in de knieën maken of die wat speelse gedachten en een zekere glinstering in hun ogen opwekken.

Geen zorgen; het hoeft niet de hele dag te duren. Koop een kopje koffie voor ze en speur rond terwijl je het drinkt. Het gaat erom een idee te krijgen van wat hen interesseert, zodat je dat kunt opnemen in je zoektocht naar het perfecte sexy kostuum.

Hopelijk hebben jullie allebei wat gelachen, interessante nieuwe gesprekken achter de rug en wat frisse lucht ingeademd. En niet in de laatste plaats: je hebt een beter idee van wat het perfecte sexy kostuum zou kunnen zijn om samen meer te ontdekken!

Sexy kostuums voor vrouwen

Waar kun je beter beginnen dan met de klassiekers? Ze zijn gemakkelijk te dragen en hebben een eenvoudige uitstraling, wat waarschijnlijk ook de reden is waarom ze zo populair zijn.

Dit maakt ze ook geweldig om in de la van je nachtkastje te bewaren, totdat de juiste ondeugende stemming ontstaat. Binnen 5 minuten ben je aangekleed en ready to go!

Politie

Je partner is stout geweest en heeft de regels van privé (slaapkamer) fatsoen overtreden. Wat doe je? Je stapt in, klaar om de wet van het land (of de lakens) te handhaven.

Misschien heb je een paar handboeien gescoord en heb je een politiestokje in je riem gestopt? Hoe dan ook, jij bent degene die verantwoordelijk is voor het maken van een zinderende arrestatie...

Probeer daarbij eens ons meest populaire politiekostuum, het Cottelli Politie Jumpsuit Kostuum.

Vrouw in politiekostuum met boeien in de hand

Van brave leerling tot stoute student

Je kunt de braafste leerling van de klas zijn, die wat extra bijles kan gebruien of een stoute studente die moet nablijven.Misschien ben je allebei; de ijverige student in het Frans, maar merkwaardig afwezig bij biologie. Dat soort gedrag leidt alleen maar tot een les in discipline... 

Glip in het geruite kostuum van Baci en maak je klaar voor een geweldige ervaring, net zoals een van onze klanten:

Alias - 5 november 2020 - Ik kan niet meer zeggen dan: wauw. Ik heb nog nooit rollenspellen geprobeerd, laat staan kostuums met mijn man. Maar dit wist zelfs een aarzelende man te provoceren. Er waren geen magische woorden nodig, omdat we allebei in de stemming kwamen. Goed materiaal, en een goede pasvorm van de rok, omdat het mogelijk is om de maat aan te passen.

Vrouw die een schoolmeisjes kostuum draagt

Verpleegkundige

Met een aanwezige verpleegkundige is iedereen in veilige handen. Wat is een betere reden dan dat, om een sexy 'nurse' pakje in je kledingkast te stoppen? Je kunt de temperatuur van je partner controleren (geduldig). Of laat hen meegenieten van het plezier als arts om het genezingsproces te begeleiden.

Met het verpleegstersuniform van Baci ben je klaar voor alles wat er door de (slaapkamer)deuren komt!

Vrouw die een verpleegsterkostuum draagt

Huishoudelijke hulp

Je partner is erg vies en heeft een goede schoonmaakbeurt nodig. Laat de huishoudster er nu net zijn om te helpen... Moet je stoffige fantasieën oppoetsen? Een zwoele glimlach opdienen? Het is misschien niet de schoonste aangelegenheid, maar hoe vies, hoe beter toch?

In een sexy dienstmeisjeskosutum van Cottelli valt je partner aan je voeten, popelend om mee te doen aan het schoonmaakfeest.

Sigrid, 15 maart 2021 - Dit is het eerste kostuum dat ik heb gekocht en het is absoluut perfect. Het past heel goed op het lichaam en is echt comfortabel. Het is super kinky, en mijn vriend heeft moeite om zijn vingers voor zichzelf te houden ;)

Vrouw draagt een dienstmeisjeskostuum en houdt een verenkietelaar vast

Sexy plus size kostuums

De ondeugende kostuums zijn er ook in grote maten, dus je vindt altijd de juiste pasvorm.

Heeft je partner terloops gesuggereerd dat hij je graag verkleed wil zien in een van de populaire sexy kostuums die we al hebben genoemd? Kijk dan bij onze plus size maten.

De top 3 meest populaire plus size kostuums zijn:

Sexy kostuums voor mannen

We zouden willen dat we op een knop konden drukken en ondeugende kostuums voor mannen konden toveren, maar helaas is de selectie beperkt. We hebben echter nogal wat sexy ondergoed voor mannen om te ontdekken. Hier vind je boxershorts en strings in zowel mesh, lak of met unieke details.

Hiermee komt een einde aan de meest populaire en ondeugende kostuums voor volwassenen en gaan we verder met het laatste deel van de blog.

Zwart ondergoed met lak

Aan de slag met een sexy rollenspel

De kans is groot dat je erover hebt nagedacht om iets nieuws in de slaapkamer te proberen, maar je weet misschien niet helemaal zeker wat dit zou moeten zijn. Je wilt niets ingewikkelds en bent op zoek naar iets leuks en makkelijk voor te bereiden. Mogen we een rollenspel voorstellen? 

De enige echte vereisten zijn dat jij en je gelukkige partner beslissen welke van de sexy kostuums je wilt uitproberen. Voor sexy rollenspel gaat het erom het speels te houden, behandel het als een leuk spel. Als je elkaar kent en vertrouwt, is het helemaal prima als een van jullie het rollenspel moet stoppen als het te intens wordt. 

De eerste paar keer dat je het probeert, zul je merken dat je al lachend en flirtend een weg probeert te vinden naar deze nieuwe rollen. Het punt van het plezier is om op een geheel nieuwe manier aan elkaar toe te geven. Het is volkomen normaal als dit meer dan een paar pogingen kost.

Vrouw ritst een latex vest dicht

10 sexy manieren waarop je thuis een rollenspel kunt spelen

Met welk rollenspel ga je beginnen? We hebben een lijst met 10 verschillende ideeën verzameld - sommige inclusief kostuums - om je op weg te helpen.

De huishoudster

Het is een klassieker, maar het werkt nog steeds. Een van jullie kan de stoute huishoudster zijn die wekelijks schoonmaakt, of misschien maak je deel uit van het fulltime personeel dat het paleis oppoetst. Hoe dan ook, jij en je werkgever hebben het te druk met voor elkaar zorgen boven de stoffige boekenkast, of terwijl je de koffiemok van zijn bureau haalt.

Je haalt je verenkietelaar tevoorschijn en begint de verleiding door hem over verschillende delen van het lichaam van je partner te laten lopen - langzaam, snel, jij beslist. Laat het afstoffen voor volgende week. Er zal genoeg op te ruimen zijn als jullie twee klaar zijn met elkaar...

Dominant en onderdanige

Als je voornamelijk lichte inspiratie uit de BDSM-wereld zoekt, hebben we heel veel lakkleding die perfect is om mee te beginnen. Je zou bijvoorbeeld een paar lange handschoenen kunnen proberen als onderdeel van je eigen sexy kostuum.

Lange zwarte lakhandschoenen

Ontmoet een 'vreemde'

Je hebt niet altijd ondeugende kostuums nodig voor rollenspellen - je kunt gemakkelijk genoegen nemen met sexy ondergoed en lingerie.

Dit geldt vooral als je een verleidelijke vreemdeling tegenkomt aan de bar van je kookeiland...

Secretaris en baas

Als je de rol van baas speelt, bepaal je de agenda. Dit betekent dat je ook opdrachten kunt dicteren voor taken die de secretaris moet doen - zelfs taken die normaal niet binnen hun taken vallen...

Speel je liever de secretaresse? Zorg er dan voor dat je extra grondig bent bij het voltooien van de taken die je baas je opdraagt.

Telefoon seksverkoper en klant

Soms is het gemakkelijker om je persoonlijke fantasieën en verlangens met elkaar te delen als je je partner niet kunt zien. Het spelen van een telefoon-seksverkoper en klant is dan ook een geweldige manier om rollenspel te combineren en voor elkaar open te staan. Ga aparte kamers in en vraag je partner om je op te bellen. Begroet je klant hees en vraag wat voor soort verlangens hij in gedachten heeft. Van daaruit kun je elk soort scenario bedenken dat het spel op gang brengt. Je kunt er zelf zo in verstrikt raken dat je daarna van rol wisselt.

Politie en crimineel

Jij bent de politie en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle regels worden nageleefd. Elke crimineel die deze breekt, moet worden gestraft.

Hoe je met straf wilt omgaan, is helemaal aan jou - wie het ondeugende kostuum draagt, beslist!

Een zekere manier is om een paar handboeien mee te nemen, zodat je de crimineel altijd en overal kunt tegenhouden. De duur van de heerlijke straf is aan jou.

Lakhandschoen en een paar handboeien

Klusjesman/-vrouw en opdrachtgever

Is je huis een beetje in verval en heb je een helpende hand nodig? Bel een klusjesman/-vrouw! Nodig de broodnodige fix-hulp binnen en laat ze zien waar het probleem ligt. Vertel hen wat er gerepareerd moet worden en hoe je het wilt laten doen, zodat je zeker weet dat het precies gebeurd zoals jij het wilt.

Massagetherapeut en cliënt

Je verdient verwennerij en ontspanning - wie kan je hier beter bij helpen dan je partner? Laat hen de lichten dimmen, wat massage-oliën en kaarsen opzetten en laat hen weten waar je hun uiterste aandacht nodig hebt tijdens de massage. Het belangrijkste is dat je toegeeft aan hun aanraking en streling terwijl ze voor je zorgen.

Bekend persoon en fan

Is er een bepaald personage uit een serie of film die de stemming van je partner verhoogt? Ontdek het verder! Zoek uit of je partner geniet van het sexy kostuum, de persoonlijkheid, beide of een ander kenmerk van het personage. Maak plannen op basis van de informatie die je hebt verzameld en nodig je partner uit om met je mee te gaan in het universum.

Verpleegkundige en patiënt

Je verstelt voorzichtig de kussens achter het hoofd van de patiënt en leunt voorover om zijn voorhoofd te voelen voor koorts. Het wordt duidelijk dat je partner betrokken is in een sexy rollenspel en je hebt nu een keuze.

Ga je verder als verpleegkundige en inspecteer je de patiënt nauwkeurig met je instrumenten, of ben je meer geïnteresseerd in het lichamelijk zelfonderzoek van de hoofddokter (jijzelf)?

Verpleegstershoedje

Je hebt nu de hele gids met ondeugende kostuums doorgenomen, en weet hoe je aan de slag kunt met rollenspellen. We hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor sexy kostuums die je voor jezelf en een gelukkige partner kunt gebruiken.

Veel plezier met jullie rollenspel!

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful