TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
 • TickDiscrete levering en verpakking
 • TickRetourneer binnen 365 dagen
 • TickGratis verzending boven €45
Close-up illustratie van een vrouw liggend met gesloten ogenClose-up illustratie van een vrouw liggend met gesloten ogen
Erotische Verhalen
Author
Laatste upate:14/03/2023

Fantaseren over hem

Dit verhaal is geschreven door AVA Stories

Eenmaal thuisgekomen na een avondje uit, schop ik mijn schoenen uit, dim de lichten en steek de naar rozen geurende kaarsen op mijn nachtkastje aan.

Ik kleed me uit voor de spiegel en kijk hoe mijn lichaam beweegt, terwijl ik de bandjes van mijn zijden jurk van mijn schouders laat glijden. Het valt op de grond.

Ik kijk naar mezelf in het flikkerende kaarslicht en kan maar aan één ding denken:

De man tegenover me in het restaurant. De man met de volle lippen en ijsblauwe ogen, ogen die elke centimeter van mij in zich opnamen alsof ik kunst was.

Ik moet denken aan zijn handen die om mijn naakte lichaam glijden en mijn borsten grijpen. Van zijn lippen over de binnenkant van mijn dijen en zijn tong tussen mijn benen.

Ik klim op bed, krom mijn rug en beweeg langzaam mijn heupen. Een langzame dans, alsof hij achter me staat, zijn kruis wrijvend tegen mijn kont en zijn handen op mijn heupen.

Illustratie van een vrouw die een vibrator achter haar rug houdt, terwijl ze in een spiegel kijkt waar ze met een andere persoon staat

Als ik mijn vibrator onder het bed vandaan tover, ga ik met mijn handen over de lange, gladde siliconen. En ik weet dat de gebogen schacht met het topje mijn g-spot zal raken. Mijn lichaam smacht van verlangen.

De vibrator zoemt zachtjes als ik hem aanzet en me terugtrek in mijn fantasie.

We zijn terug van een avondje uit, hebben te veel rode wijn gedronken en we staan in de witmarmeren keuken voor nog een laatste drankje. Hij komt achter me staan, terwijl ik naar een flesopener zoek.

Mijn haar van mijn schouders weghalend, begint hij mijn nek te kussen, zijn lippen heet tegen mijn huid.

Hij draait me rond, zijn hand glijdt over mijn rug, tot hij aan mijn haar trekt en mijn gezicht naar het zijne leidt. Hij kust me hard. Zijn tong duwt mijn lippen open en glijdt mijn mond binnen.

Ik fantaseer dat hij zich terugtrekt, zijn hand rustend tegen mijn gezicht, duim zachtjes plagend over mijn onderlip. Hij kijkt me aan met die doordringende blauwe ogen.

Ik stel me zijn handen onder mijn kont voor, die me op het aanrecht tillen, terwijl mijn handen onder zijn shirt glijden. Zijn huid is heet onder mijn aanraking en ik kan niet anders dan mijn nagels in zijn rug graven.

Ik schuif de vibrator tussen mijn benen en stel me voor dat hij me op dat aanrecht kust. Ik laat hem over mijn slipje glijden en voel de druk ervan over mijn huid glijden.

Ik verlang nu al naar het moment waarop ik de stof opzij kan trekken en de volle intensiteit ervan kan voelen. Ik laat hem langzaam op en neer gaan in mijn poesje en verhoog de snelheid, zodat hij al mijn zenuwuiteinden verwend.

Ik verplaats de vibrator naar mijn kloppende clitoris. Ik duw hard tegen de stof en beweeg hem in cirkels, terwijl ik mijn rug in de kussens kromt. Een kreun ontsnapt mijn lippen.

Ik denk eraan dat hij mijn topje uittrekt, en ik laat het trillende uiteinde over mijn tepels gaan, terwijl ik zie hoe ze hard worden.

Ik denk eraan dat hij ze tussen zijn lippen neemt en ze met zijn tong plaagt, net zoals hij met mijn mond had gedaan. Zijn tong trekt langzaam over één tepel terwijl de andere door zijn hand wordt gestreeld.

Ik stel me voor hoe zijn hand over mijn slipje beweegt, me plaagt en kreunt over hoe nat ik ben. Ze liggen glad tegen mijn vibrator; ik ben er grondig doorheen gezakt.

Ik trek ze af en gooi ze opzij, pak mijn glijmiddel en knijp het op het uiteinde. Het is op waterbasis en zijdeachtig om mijn eigen natheid na te bootsen.

Ik speel met mijn opening, de vibrator stuurt golven van genot over me heen terwijl ik tegen het gesmeerde uiteinde gutst.

Ik stel me zijn keiharde pik voor, zijn ijsblauwe ogen die in de mijne kijken terwijl hij langzaam in me dringt. Ik beweeg de vibrator op de maat van mijn verbeelding, langzaam, centimeter voor centimeter.

"God, je voelt je zo goed. Doe je benen wijder open", zou hij zeggen.

Ik verander de instelling zodat hij in lange ritmes trilt, pauzeert en zijn snelheid verdubbelt.

Ik voel dat ik bijna klaar kom.

Ik heb de basis bereikt, en met het hele ding in me, begin ik te stoten. Zijn kromming raakt perfect mijn g-spot; ik slaak een zucht terwijl ik het orgasme in me voel opbouwen.

"Kom op, schatje. Ik wil je voelen klaarkomen."

Ik begin de vibrator harder en dieper te duwen. Dan houd ik zijn spits toelopende punt een paar kwellende seconden tegen mijn g-spot, voordat ik hem snel verwijder, me plagend zoals hij dat zou doen. Me tot het uiterste te drijven.

"Alsjeblieft", hijg ik. "Alsjeblieft."

En terwijl mijn tenen krullen en mijn rug zich kromt, barst het genot uit mijn lichaam en stuurt kippenvel over mijn lichaam.

Een gedempte gil ontsnapt aan mijn lippen, en ik kom hard klaar, terwijl ik mijn kutje voel aanspannen en samentrekken tegen die perfecte siliconen.

Illustratie van een vrouw die halfnaakt ligt met haar ogen dicht en een seksspeeltje naast haar

Gerelateerde artikelen

  Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  TickDiscrete levering en verpakking
  TickRetourneer binnen 365 dagen
  TickGratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful