TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
 • TickDiscrete levering en verpakking
 • TickRetourneer binnen 365 dagen
 • TickGratis verzending boven €45
Seksspeeltjes van ohhceanSeksspeeltjes van ohhcean
Merken
Author
Laatste upate:16/03/2022

De eerste seksspeeltjes gemaakt van gerecycled oceaanplastic ter wereld

We hebben een kleine, maar een belangrijke stap in de goede richting gezet. Op weg naar een manier van werken waarbij we de cirkel rondom de productie van plastic sluiten. Daarom zijn we zo immens trots om je voor te stellen aan...

ohhcean by Sinful

ohhcean is de eerste collectie seksspeeltjes ter wereld gemaakt van met gerecycled oceaanplastic. Mathilde Mackowski, het brein achter ohhcean, heeft lang gewerkt aan de collectie.

Zittende vrouw met seksspeeltjes

Op een strand met de wind door de haren en blozende wangen van de zon werd haar aandacht getrokken. De aanblik van al het afval op het strand en dobberend in de zee, zorgde ervoor dat ze drang voelde om iets aan al dat afval te doen.

Dit was het moment waarop Mathilde het idee kreeg om seksspeeltjes van gerecycled oceaanplastic te ontwikkelen.

Nieuwsgierigheid en een drang om dingen beter te maken zijn grote drijfveren voor haar.

Optimalisatie. Verbetering. Veranderen. Woorden die voortdurend door haar gedachten gingen.

Vrouw zittend en kijkend naar seksspeeltjes

Nu vraag je je misschien af wat ohhcean is?

ohhcean is een nieuw begin. Een kleine stap in de goede richting. Een druppel in de oceaan. Klein, maar belangrijk genoeg om ringen in het water te maken die nieuwe oevers kunnen bereiken. En om iets specifieker te zijn: het is een collectie blauwgekleurde seksspeeltjes. Gemaakt van gerecycled oceaanplastic en bedekt met een dun laagje zijdezachte siliconen.

De collectie bestaat tot nu toe uit drie producten. Klassiekers die bekend en geliefd zijn. Een magic wand, de G-spot vibrator en een body vibrator. Daar vertel ik je snel meer over, maar laten we eerst in het ontstaan van ohhcean duiken. Het is een spannende ontdekkingstocht geweest, met ups en downs. Een nieuw avontuur aan gaan, betekent altijd veel leren onderweg. En zo verliep het ook bij de ontwikkeling van ohhcean.

Seksspeeltjes van ohhcean

Het was ongelooflijk belangrijk om precies te weten waar het plastic vandaan kwam, wie het verzamelde, waar het werd verwerkt en natuurlijk ook hoe het werd verwerkt.

We wilden er zeker van zijn dat in het hele proces de visie om een minimale impact op het milieu te hebben was opgenomen. Van het verzamelen van het plastic in en rond de oceaan, tot het realiseren van een werkomgeving die voldeed aan de normen die we voor het project hadden gesteld. Om dit project tot een succes te maken, moesten alle betrokkenen dezelfde zorg en aandacht krijgen als de eindproducten. Na een lange en lastige zoektocht kwamen we uiteindelijk bij #tide uit.

Als een van 's werelds belangrijkste spelers binnen de industrie van upcycling en recycling van oceaanplastic, heeft #tide hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er aan alle voorwaarden werd voldaan. In samenwerking met sociale ondernemingen wordt het plastic verzameld in en rond de wateren in Zuidoost-Azië. Het is begonnen met het trainen van vissers en hen te betalen om plastic afval te verzamelen en te sorteren.

Dopjes, plastic korrels en seksspeeltjes

Het inzamelen van plastic in en rond de oceaan gebeurt georganiseerd en betaald. En er wordt gecontroleerd of er in de praktijk volgens hoge ethische normen wordt gewerkt, iets wat zowel voor ons als voor #tide belangrijk is. Dankzij de Zwitserse precisie van #tide is het materiaal niet alleen gemaakt van 100% gerecycled oceaangebonden plastic, het proces wordt ook aangedreven door duurzame energie.

De samenwerking met #tide heeft ons in een spannende club van game changers gebracht, waar ook een paar van de meest toonaangevende merken onderdeel van zijn. We zijn enorm trots om samen te werken met zo'n sterke, betrouwbare naam op het gebied van sociale en ecologische duurzaamheid die #tide heeft weten op te bouwen.

Persoon die drie seksspeeltjes vasthoudt

Het proces om plastic een nieuw leven te geven is een ongelooflijk grote uitdaging geweest. We zijn daarom razend enthousiast om de producten aan je voor te stellen. Het is een kleine stap in de goede richting, maar hopelijk is dit slechts het begin van nog veel meer seksspeeltjes gemaakt van gerecycled oceaanplastic.

Bekijk de collectie hier: ohhcean by Sinful

Gerelateerde artikelen

  Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  TickDiscrete levering en verpakking
  TickRetourneer binnen 365 dagen
  TickGratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful