Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Een vrouw met een vibrator Een vrouw met een vibrator
Merken
Content Specialist
Laatste upate:28/05/2024

Biird: Waar schoonheid en genot samengaan

Inhoudsopgave

Er zijn ontelbaar veel seksspeeltjes en merken. Het kan heel leuk zijn om op zoek te gaan naar een nieuw speelmaatje, maar het kan ook een ontmoedigend avontuur zijn. Of je nu je favoriete speeltje(s) al hebt gevonden, of nog op jacht bent naar die ene die perfect bij jou past, er is één merk dat je gewoon niet mag missen: Biird.

Biird is een vrouwelijk merk uit Nederland dat genot op een positieve benadert. Het merk zet zich in voor een herdefinitie van plezier in de slaapkamer (en daarbuiten). Daarbij laten ze de grenzen tussen seksspeeltjes en esthetisch decor vervagen.

Ontmoet en begroet de cast van vandaag

Van clitorisvibrators en G-spot dildo's tot penisringen en buttplugs, Biird heeft iets voor elke stemming en smaak.

Vandaag willen we je graag laten kennismaken met vijf van onze favoriete speeltjes uit hun prachtige collectie. En we nodigen je graag uit om een aantal van de cast te ontmoeten. En misschien vind je wel je nieuwe BFF's voor in de slaapkamer, tijdens deze kennismaking.

Gii: De ster van de show

Een G-spot vibrator

Het uitpakken van een Biird is al een ervaring op zich. Van de prachtig ontworpen dozen en de toys, tot de doordacht gemaakte accessoires, opbergzakjes en etuis, alles ademt kwaliteit. Maar met Gii is de ervaring echt speciaal!

Voor wie op zoek is naar zachtere, mildere vibraties, is Gii een optimale keuze. Gii biedt niet alleen de zachtste vibraties die we ooit hebben ervaren, maar hij is ook fluisterstil. Perfect voor die nachtelijke ontmoetingen die enige discretie vereisen.

Maar laat je niet misleiden door zijn zachte kant. Ook als je meer een power girl bent, kun je bij Gii terecht. Met acht intensiteitsmodi op alle vibratiestanden vind je de perfecte modus en intensiteit om precies de juiste plek te raken, of je nu verlangt naar inwendig of uitwendig genot. 

Gii is waterdicht en prachtig vormgegeven, zowel van binnen als van buiten. Hij wordt geleverd met een luxe fluwelen zakje om in op te bergen. Het zakje is voorzien van drie schattige opstrijkpatches. Het zijn deze kleine details die Gii tot een uniek merk maken en het is zeker een van onze favorieten.

Evii: De verboden vrucht die je niet wilt weerstaan

Een traanvormige vibrator op een oplaadplateau

Met zijn druppelvorm, zachte siliconen en speelse kleuren is Evii absoluut een lust voor het oog en de zintuigen. 

Met dubbele motoren, één op het uiteinde voor gerichte stimulatie en één aan de onderkant voor diepe, lage sensaties, krijg je de veelzijdigheid die je nodig hebt om jouw sweet spots te masseren zoals jij dat wilt. 

En dat is nog niet alles! Evii wordt geleverd met een luxe oplaadplateau dat is ontworpen als sieradenbakje, zodat je je traanvormige juweel samen met je favoriete accessoires kunt uitstallen. Ja, ik weet het. Inderdaad 'o-la-la'

Maar maak je geen zorgen als je het iets discreter wilt houden. Er wordt ook een fraai opbergzakje met Evii meegeleverd, om je kleine vreugdetraan veilig en schoon op te bergen, zodat hij altijd klaar is voor de volgende keer.

Regii: Is twee soms teveel?

Twee buttplugs

Hoewel de vibrators van Biird echt verrukkelijk zijn, verdienen hun siliconen speeltjes net zoveel lof. 

Maak kennis met Regii: een duo met een kleine en middelgrote plug van zijdezachte siliconen in een prachtige kleur blauw.

Perfect voor degenen nieuwsgierig zijn naar een avontuur bij de achterdeur, maar ook voor de meer ervaren mensen die hun collectie anale speeltjes

Dit dreamteam heeft taps toelopende uiteinden voor gemakkelijk en soepel inbrengen, en een brede basis die er voor zorgt dat ze comfortabel op hun plaats blijven zitten en moeiteloos verwijderd kunnen worden. 

Pixii: Energieke Extase

Een roze G-spot dildo

Als je op ons lijkt en óók van de energitiserende schoonheid van kristallen houdt, zeg dan hallo tegen Pixii, Biird's fraaie G-spot dildo gemaakt van prachtige rozenkwarts.

Met een bolvormig uiteinde en een perfect gebogen schacht, ontworpen voor gericht G-spot genot, is dit kleine juweeltje zo mooi dat je haast zou twijfelen tussen hem gebruiken of tentoonstellen. Spoiler alert: dat kan allebei!

Voor de avonturiers onder ons en liefhebbers van temperatuurspel is Pixii een droom die uitkomt. Leg hem in de koelkast voor een koele sensatie, of leg hem in warm water voor een hete beleving.

Kalii: Dubbelzijdig glazen genot

Een glazen dildo

Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we Kalii, een betoverende handgemaakte dildo met twee uiteinden, gemaakt van borosilicaatglas en afgewerkt in een prachtige paarse regenboogtint.

De twee uiteindes van Kalii bieden elk een andere sensatie, zodat je op ontdekkingsreis kunt gaan om uit te zoeken wat voor jou het beste voelt. Of je nu in de stemming bent voor een gladde of geribbelde ervaring, de gebogen schacht is zo ontworpen dat hij elke keer precies de juiste plek weet te raken.

Net als zijn neefje Pixii, is Kalii perfect voor wie graag experimenteert met temperatuurspelletjes of dat eens wil proberen. Borosilicaatglas is niet alleen duurzaam, het houdt de temperatuur langer vast, waardoor je langer kunt genieten van je zintuiglijke ervaring.

Bereik grote hoogtes met Biird

En hier bieden we jou: een voorproefje van ons favoriete speelgoed van dit betoverende merk.

Van de prachtige ontwerpen tot de heerlijke ervaringen die ze beloven, Biird heeft iets voor iedereen die zijn of haar intieme momenten wil verbeteren.

Dus sla je vleugels uit en verken de speelse collectie van Biird. En wie weet? Je volgende favoriete pleasure buddy is misschien dichterbij dan je denkt.

Verschillende seksspeeltjes naast elkaar

Gerelateerde artikelen

    Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Retourneer binnen 365 dagen
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful