Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs
Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs
€ 19,99
Beppy Dry Comfort Tampons 8 stk  2

Beppy Soft + Comfort Tampons Dry 8 pcs

4.4 (4)
Niet in voorraad -
€ 19,99
Overzicht
Productomschrijving

Beppy Dry Comfort is een slim en comfortabel alternatief voor tampons voor "die tijd van de maand". Het is een kleine, zachtroze tampon van 5 cm lang en 3 cm hoog. Door het zachte sponsmateriaal is de tampon gemakkelijk in te brengen, omdat hij zich aanpast aan de vorm van je innerlijke anatomie. Hij is ontwikkeld door een team van gynaecologen die goed over de speciale vorm van de spons hebben nagedacht.

Beppy tampons zijn ontworpen voor vrouwen die volledige bewegingsvrijheid willen hebben tijdens het reizen, sporten, zwemmen en zelfs tijdens seks. De spons heeft een goed absorberend vermogen, waardoor je tijdens gebruik schoon en droog blijft.

Beppy tampons zijn producten voor eenmalig gebruik. Je kunt ze tussen de 4-8 uur gebruiken, afhankelijk van hoe hevig je vloeit. De tampons zijn ook verkrijgbaar in een "wet" versie, waarbij aan het sponsje vaginale intieme crème is toegevoegd. Probeer beide versies en ontdek welke het beste bij jou past.

LET OP! Beppy raadt seks af als je partner een erg lange penis heeft, omdat het sponsje dan ver naar achteren in de vagina wordt geduwd.

Hoe je een Beppy tampon gebruikt:
1. Was je handen goed.
2. Haal de spons uit de verpakking. Je kan de spons voor het inbrengen een beetje nat maken of wat glijmiddel aanbrengen.
3. Neem hem tussen duim en wijsvinger en druk samen.
4. Het inbrengen is het makkelijkst als je staat en met één been bijv. op een stoel staat.
5. Gebruik je andere hand om je vagina te "openen", en plaats de spons zo hoog mogelijk.
6. Volg dezelfde procedure wanneer het tijd is om de spons eruit te halen. Het kan helpen om jezelf te wassen en zo de spons weer nat te maken. Je kunt hem dan gemakkelijker verwijderen.
7. De spons mag niet in het toilet worden weggegooid.

Extra informatie

MATERIAAL: Beppy Dry Comfort is gemaakt van een milieuvriendelijk polyurethaan (PUR) (zachte spons).
GROOTTE: Diameter: 5 cm. HOOGTE: 3 cm.
GEBRUIKERSHANDLEIDING: Engels, Duits, Spaans, Nederlands enz.
LET OP! Niet aanbevolen om te gebruiken tijdens seks als je partner een erg lange penis heeft.

PRODUCTNUMMER: 12936.
Klantrecensies
Klantrecensies (4)
Kan niet zonder

Ze werken. Ze zijn zacht, dus de man voelt er niets van, en daarom hoef je aan niets anders te denken dan gewoon van elkaar te genieten. Ik heb er nog niet doorheen gebloed en het pakje is op ;) Ze zijn makkelijk in te brengen, maar oefening baart kunst om ze eruit te krijgen ....;) Het is waarschijnlijk het enige minpunt de eerste paar keer. Maarverder kan ik dit product alleen maar aanbevelen! Zoals ik al zei, ik kan niet zonder ;) Meer informatie

-
5 4 1
Optimaal

Waarom dit geen product is dat in een kruidenierswinkel/drogist te koop is, is mij een raadsel, want het zal het leven, vooral tijdens de menstruatie, voor zovelen zoveel gemakkelijker maken. Ik wou dat ik het veel eerder had ontdekt! Het zou absoluut optimaal zijn als je ook de andere twee maten zou hebben en niet alleen M zoals nu. Ik heb zeechter (en ik garandeer natuurlijk niet dat dit een goed idee is) zo geknipt dat ze beter "passen", want anders zijn ze een beetje groot. Maar al met al, veel lofvan hier. Meer informatie

-
5 5 1
Ingenieus maar omslachtig

Een vriendin had me deze tampons aangeraden en na het lezen van de recensies hier moest ik ze wel proberen. Ze klonken een beetje te mooi om waar te zijn, dus ik was erg enthousiast. Ze werkten perfect! Noch ik, noch mijn partner konden ze voelen en we vonden ze allebei absoluut briljant! Totdat ik de tampon er weer uit moest halen, wat eenbeetje een uitdaging bleek te zijn. Hij was zo ver omhoog gekomen dat het vrij moeilijk was om eruit te halen, dus het duurde even voordat het lukte en daarom kan ik hemslechts 4 sterren geven. Tot nu toe heb ik de tampons maar één keer geprobeerd en het is moeilijk te zeggen of de tampon alleen zo ver omhoog kwam omdat het nogal wild gingtoen we samen waren en omdat we een paar keer van elkaar genoten hebben, of dat mijn anatomie gewoon niet helemaal bij deze tampons past. Ik verwacht ze nog een keer teproberen en te kijken of ze er makkelijker uit kunnen komen als je er maar één keer seks mee hebt. Meer informatie

-
5 4 1
Sterke aanbeveling!

Ik had een nieuwe mannelijke kennis gemaakt en wegens volle agenda's hadden we een afspraakje gemaakt 5 dagen in de toekomst. Dat betekent natuurlijk dat we die dag een hete romance in elkaar hadden gestoken. Helaas word ik ongesteld, en opeens is goed advies duur. Natuurlijk neem ik contact op met sinful.dk, en leg de kaarten op tafel: "Ikben ongesteld en ik ga vrijen - kunnen we iets doen?". Het antwoord is “zachte tampons”. Ik had waarschijnlijk al eerder van het concept"sponzen"/"zachte tampons" gehoord in Amerikaanse films, maar ik had er nog nooit echt over nagedacht om ze te gebruiken. Ik krijg het product toegestuurd,en dan komen er een heleboel vragen? Hoe krijg ik het erin, want het lijkt me een beetje groot? Hoe krijg ik het eruit? Allebei vragen waar ik waarschijnlijk het antwoord opzou moeten kunnen vinden. De essentiële vragen waren toen of het stand zou houden? En zou hij het ontdekken? De eerste paar keer zijn ze een beetje moeilijk in te krijgen,maar je komt er snel achter. Ze zijn ook super makkelijk uit te krijgen. Ze houden 100% van de menstruatiecyclus vast en hij heeft ze nog niet ontdekt. Ik heb ze nu dusverschillende keren gebruikt en ik kan alleen maar zeggen dat het gewoon te laat in mijn leven is dat ik “zachte tampons” heb ontdekt! Ze zijn op zijn zachtst gezegdingenieus. Hoe zij zovele jaren hebben kunnen bestaan, zonder dat het een vast onderdeel van het Deense vrouwenassortiment is geworden, is mij werkelijk een raadsel. Meer informatie

-
5 5 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl