7-delige bondageset
7-delige bondageset
€ 24,95
7 Dels Bondage Sæt 1
7 Dels Bondage Sæt 2
7 Dels Bondage Sæt 3
7 Dels Bondage Sæt 4
7 Dels Bondage Sæt 5
7 Dels Bondage Sæt 6
7 Dels Bondage Sæt 7
7 Dels Bondage Sæt 8
7 Dels Bondage Sæt 9
7 Dels Bondage Sæt 10

7-delige bondageset

4.4 (9)
€ 24,95

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

Wil je experimenteren met bondage? Dan is deze spannende 7-delige bondage set van Toy Joy een goed begin. Het bevat alles wat je nodig hebt voor kinky en opwindend bondagespel. Het setje bestaat uit:

 • Een zwarte gagball met luchtgaten, perfect voor dominant spel. De band is 1,9 cm breed en kan worden versteld van 44 cm - 62 cm in omtrek. De knevel is gemaakt van hard plastic en meet 4,2 cm in diameter.
 • Een zwarte blinddoek die al je andere zintuigen versterkt wanneer je niet meer kunt zien. De blinddoek is gemaakt van imitatieleer met een zachte binnenkant en elastische banden voor hoofden met een omtrek van 49 – 76 cm.
 • Een zacht, zwart bondagetouw dat gebruikt kan worden voor Japanse bondage.
 • Twee metalen tepelklemmen die kunnen worden afgesteld afhankelijk van hoe strak je de klemmen wil hebben. Beide tepelklemmen zijn versierd met kleine paarse belletjes die je kunt horen als je beweegt.
 • Een 45 cm lange, zwarte flogger van imitatieleer, voor zachte en zinnenprikkelende klappen. De flogger kan worden gevoeld zonder pijn te veroorzaken.
 • Een verstelbare halsband die geschikt is voor een omtrek van 36-44 cm. De halsband wordt geleverd met een hangslot en een 118 cm lange riem met karabijnhaak die als hondenriem kan worden gebruikt.
 • Twee polsboeien, 5,5 cm breed kunstleer met zachte binnenvoering. De polsboeien zijn verstelbaar van 13,5 tot 23 cm.

De set is vooral geschikt voor beginners die voor het eerst bondage proberen en de verlangens van hun sekspartners willen ontdekken door middel van opwindende seks.

Extra informatie

MATERIAAL: Imitatieleer, metaal, kunststof, katoen en elastiek.
VERSTELBAAR: Ja.
AFMETINGEN, POLSMANCHETTEN: 13,5 - 23 cm in omtrek en 5,5 cm breed.
AFMETINGEN, KRAAG:  36 - 44 cm in omtrek en 5 cm in breedte.
AFMETINGEN, BLINDDOEK: 49 - 76 cm in omtrek.
AFMETINGEN, KNEVEL: band 44 - 62 cm in omtrek en bal 4,2 cm in diameter.

PRODUCTNUMMER: 13649.
Klantrecensies
Klantrecensies (9)
Gekocht en gebruikt (en opnieuw en opnieuw)

- De flogger lijkt klein, maar hij is gemakkelijk te gebruiken en er is een beetje kracht nodig voordat hij echt voor pijn zorgt. Als je het rustig aan doet is hij fantastisch in het gebruik. Het geluid dat hij maakt is ook niet slecht. - De halsband en lijn zijn ook gemakkelijk te gebruiken. De kraag kan een beetje scherp zijn aan de randen als jehem niet voldoende "vormt" en niet goed rond laat worden. Niet iets dat de kwaliteit van het spel vermindert, gewoon een pedant detail. Het slot is echter een beetjefragiel, net als de sleutels. Desalniettemin betwijfel ik of je het van je lichaam "af zou kunnen rukken" als het snel moet worden verwijderd. De ball gag is een vande beste items van de set. De metalen ringen zien er misschien ongemakkelijk uit om te dragen, maar dat is absoluut niet het geval. De blinddoek is aan de grote kant en houdtniet al het licht tegen zodat je bijvoorbeeld door de openingen rond je neus naar buiten kunt kijken, maar hij is gemakkelijk te vervangen door een sjaal. De manchettenbehoren tot mijn favoriete objecten in de set. Eenvoudig aan te passen aan de pols en het is onmogelijk om ze de verkeerde kant op te draaien (tenzij je ze onderstebovenhoudt), dus doe ze gewoon aan, draai ze vast en draai totdat de D-ringen zijn waar je ze wilt hebben. De ketting ervoor is van een mooie, geschikte lengte die je de indrukgeeft dat je net genoeg bewegingsruimte hebt, zonder dat dat echt het geval is, wat op een goede manier vervelend aanvoelt. Het touw is van een mooie kwaliteit die niet snijdttenzij je het probeert te laten snijden. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en het kan gemakkelijk doorgaan voor iets dat volkomen onschuldig is voor het geval je het bij dehand wilt hebben of het te zien is. De tepelklemmen zijn ook gemakkelijk aan te brengen en de schroef zorgt ervoor dat ze niet vast komen te zitten. Wat ik ervan kan zeggen isdat ze werken zoals beschreven. De bellen zijn gemakkelijk te verwijderen als ze te vervelend worden. Dus: Alles werkt zoals beschreven en het kunstleer voelt lekker zachtaan. De blinddoek zorgt niet voor een 100% bedekking maar nog wel steeds voor zo'n 90 - 95%. De rozenblaadjes zijn een leuk detail dat niet vergeten mag worden. Meer informatie

-
5 5 1
Gekocht en gebruikt (en opnieuw en opnieuw)

- De flogger lijkt klein, maar hij is gemakkelijk te gebruiken en je hebt een beetje kracht nodig voordat hij echt voor pijn zorgt. Als je het rustig aan doet is hij fantastisch in het gebruik. Het geluid dat hij maakt is ook niet slecht. - De halsband en lijn zijn ook gemakkelijk te gebruiken. De kraag kan een beetje scherp zijn aan deranden als je hem niet voldoende "vormt" en niet goed rond laat worden. Niet iets dat de kwaliteit van het spel vermindert, gewoon een pedant detail. Het slot isechter een beetje zwak, net als de sleutels. Desalniettemin betwijfel ik of je het "af zou kunnen scheuren" als het snel moet worden verwijderd. De ball gag is eenvan de beste items van de set. De metalen ringen zien er misschien ongemakkelijk uit om te dragen, maar dat is absoluut niet het geval. De blinddoek is aan de grote kant enhoudt niet al het licht tegen, zodat je bijvoorbeeld door de openingen rond je neus naar buiten kunt kijken, maar hij is makkelijk te vervangen en je kunt altijd een sjaalgebruiken. De manchetten behoren tot mijn favoriete objecten in de set. Eenvoudig aan te passen aan de pols en het is onmogelijk om ze de verkeerde kant op te draaien (tenzijje ze ondersteboven houdt), dus doe ze gewoon aan, draai ze vast en draai totdat de D-ringen zijn waar je ze wilt hebben. De ketting ervoor is van een mooie, geschikte lengtedie je de indruk geeft dat je net genoeg bewegingsruimte hebt, zonder dat dat echt het geval is, wat op een goede manier vervelend aanvoelt. Het touw is van een mooiekwaliteit die niet snijdt tenzij je het probeert te laten snijden. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en het kan gemakkelijk doorgaan voor iets dat volkomen onschuldig isvoor het geval je het bij de hand wilt hebben en het te zien is. De tepelklemmen zijn ook gemakkelijk aan te brengen en de schroef zorgt ervoor dat ze niet vast komen tezitten. Wat ik ervan kan zeggen is dat ze werken zoals beschreven. De bellen zijn gemakkelijk te verwijderen als ze te vervelend worden. Dus: Alles werkt zoals beschreven enhet kunstleer voelt lekker zacht aan. De blinddoek bedekt niet voor 100%, hoewel nog steeds rond de 90 - 95% is. De rozenblaadjes zijn een leuk detail dat niet vergeten magworden. Meer informatie

-
5 5 1
Vier sterren

Al bij al vonden mijn partner en ik het geweldig. - De flogger was waarschijnlijk de beste van allemaal, hij voelde heerlijk aan en is mooi ontworpen. - De mondknevel was te lang voor mij, maar dit was gemakkelijk te verhelpen door een paar gaatjes meer te maken in de gesp aan de achterkant. Toen we dat eenmaal hadden gedaan, voelde het geweldigom te gebruiken. - De tepelklemmen waren goed. Leuk met een belletje. - De halsketting was te lang voor mij, maar ik heb een erg smalle nek. Ik denk dat we gaan proberen om ermeer gaten in te maken. - We hebben het touw nog niet getest, maar het lijkt een heel degelijk touw te zijn. Als je echter serieuzere touwkunst wilt doen, denk ik dat je eenmeer substantieel en langer touw nodig hebt. - De handboeien waren uiterst comfortabel en zeer gemakkelijk te gebruiken. - De blinddoek was niet erg interessant omdat weliever een sjaal of zoiets gebruiken, maar ik kan hem dragen als ik slaap. De producten ruiken vrij sterk als je ze uit de doos haalt, dus ik raad je aan om ze zo mogelijk teluchten. Meer informatie

-
5 4 1
Gekocht en gebruikt (en opnieuw en opnieuw gebruikt)

- De flogger lijkt klein, maar hij is gemakkelijk te gebruiken en je moet er een beetje kracht achter zetten om hem echt pijn te laten doen. Als je het rustig aan doet, is het fantastisch in gebruik. Het geluid is ook niet slecht. - De halsband en riem zijn ook gemakkelijk te gebruiken. De kraag kan een beetje scherp zijn aan de randen als je hemniet voldoende "vormt" en niet goed rond laat worden. Niet iets dat de kwaliteit van het spel vermindert, gewoon een pedant detail. Het slot is echter een beetjedun, net als de sleutels. Ik twijfel er echter niet aan dat het kan worden "afgescheurd" als het heel snel moet worden verwijderd. - de ball gag is een van de bestedingen in de set. De metalen ringen zien er misschien ongemakkelijk uit om te dragen, maar dat zijn ze verre van. - De blinddoek is aan de grote kant en sluit niet alle lichtuit. Je kunt bijvoorbeeld door de neus uit de hoeken kijken. De blinddoek is echter gemakkelijk te vervangen en je kunt in plaats daarvan een sjaal gebruiken. - De handboeienbehoren tot mijn favoriete dingen in de set. Eenvoudig aan te passen aan de pols en het is onmogelijk om ze de verkeerde kant op te draaien (tenzij je ze ondersteboven houdt),dus doe ze gewoon aan, draai ze vast en draai totdat de D-ringen zijn waar je ze wilt hebben. De ketting voor hen heeft een mooie en geschikte lengte waarbij het voelt alsofje net "genoeg" kunt bewegen, maar dat kun je niet echt en dat is op die heerlijke manier vervelend. - Het touw is van een mooie kwaliteit die niet prikt tenzij jehet probeert te laten prikken. Het kan gemakkelijk in elkaar gezet worden en verstopt als een padvindersding als je het bij de hand wilt hebben. - De tepelklemmen zijn ookgemakkelijk aan te brengen en de schroef zorgt ervoor dat ze niet te strak aandraaien. Niets meer te zeggen omdat ze werken zoals beschreven. De bellen zijn gemakkelijk teverwijderen als ze te vervelend worden. Dus: alles werkt zoals beschreven en het kunstleer voelt lekker zacht aan. De blinddoek dekt niet 100%, hoewel nog steeds rond de90-95%. De rozenblaadjes zijn een leuk detail dat niet vergeten mag worden. Meer informatie

-
5 5 1
Uitstekende set voor beginners

De set is een goede koop voor wie geen bijzonder kinky speeltjes heeft en zijn verzameling meteen wil uitbreiden. Mijn partner heb ik goed gebruik gemaakt van de set, en vooral de leren handboeien, die van redelijk goede kwaliteit waren in verhouding tot de prijs. Zelfs met hele kleine polsen konden ze er makkelijk omheen en pasten ze goed. Deeigenlijke ketting tussen de handboeien bood iets te veel ruimte om de handen te bewegen, maar een touw, een stuk stof of een eenvoudige karabijnhaak kan dit gemakkelijkoplossen. Het touw is ong. 5 meter lang en goed te gebruiken, maar je moet wat ander materiaal kopen als je meer kunstzinnige bindingen wilt maken. De knevel werkt prima alsje een normale mond hebt. Een iets kleinere beet kan kaakpijn veroorzaken door een prop hard materiaal in de mond te hebben. Dus je moet gewoon kijken hoe ver je sub kangapen. De luchtgaten zijn echt een leuke toevoeging. De zweep zelf is niet super lang en daardoor niet super intimiderend. Maar de juiste houding (of een blinddoek) kanhierbij helpen. De halsband en de riem ervoor zijn goed gemaakt. De kraag was echter een beetje breed en niet helemaal strak genoeg voor ons. Als je sub een kleinere nekheeft, zou je waarschijnlijk een andere moeten nemen. De riem kan echter voor alle halsbanden worden gebruikt. De tepelklemmen werken naar behoren en hebben een mechanismewaarmee je kunt instellen hoe strak ze moeten zitten, wat zeer welkom is. Er moet echter op worden gelet dat de plastic kussentjes aan het uiteinde na gebruik niet loslaten.Bewaar ze in een kleine doos, dan zouden ze moeten blijven zitten. De bellen zijn gemakkelijk af te nemen, wat we uiteindelijk hebben gedaan. De blinddoek is waarschijnlijkhet minst nuttig in de set, omdat deze het zicht niet echt goed blokkeert. Al met al een prima set, zeker voor die prijs. Ik zou vooral nieuwkomers aanbevelen die kinky willenverkennen zonder een fortuin te investeren in lakleer en leer. Meer informatie

-
5 4 1
Fantastische set!

Allereerst weerspiegelen de set zelf en de kwaliteit de prijs. De set is echt goed als je dominantie wilt proberen met je partner. Alle benodigde onderdelen zijn aanwezig als het allemaal een beetje intiem en gevaarlijk wordt. Meer informatie

-
5 4 1
Uitstekende set voor beginners

Een geweldige set voor beginners en in een degelijke kwaliteit materiaal. Gemakkelijk te gebruiken, voor iedereen. De clips voor de handboeien zijn echter niet van geweldige kwaliteit en het is voor de geboeide persoon gemakkelijk om ze te verwijderen. Meer informatie

-
5 5 1
Uitstekende set voor beginners

Een geweldige set voor beginners en in een degelijke kwaliteit materiaal. Gemakkelijk te gebruiken, voor iedereen. De clips voor de handboeien zijn echter niet van geweldige kwaliteit en het is voor de geboeide persoon gemakkelijk om ze te verwijderen. Meer informatie

-
5 5 1
Het begin van bondage

Deze set is perfect voor beginners in bondage in termen van product en prijs. In de set zitten producten van de juiste maat, en ze zijn gemakkelijk mee te nemen op reis! De topkragen etc. zijn een beetje stijf, maar ze passen zich comfortabel aan bij intensief gebruik. De grote voordelen van een geweldig en compact pakket. Meer informatie

-
5 4 1
Voordelen
 • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
 • Discrete levering - met anonieme verpakking
 • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
 • Recht op retour - tot 365 dagen
 • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl