Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Sextoy Verwarmer var 1

Sextoy Verwarmer

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Warm je speeltje op voor de meest realistische ervaring en het grootste plezier.

De sextoy-verwarmer is eenvoudig in gebruik, makkelijk te bedienen en absoluut onmisbaar voor jou, wanneer je opgewonden raakt van een warme realistische ervaring.

Plaats je speeltje in de verwarmer en draai hem met de controller. Tijdens het gebruik kun je de temperatuur hoger of lager zetten. De ingebouwde thermostaat zorgt voor een constante temperatuur. Zet de controller uit als je voelt dat je speeltje de juiste temperatuur heeft bereikt.

Je kunt ook je massageolie opwarmen om de kou te vermijden wanneer deze je lichaam raakt.

De sextoy-verwarmer is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Gebruik het product NIET om seksspeeltjes met elektronica op te warmen.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Warm en comfortabel
Tom - 28. sep. 2021
Verkiest dit meer dan de stok die de fleshlights verwarmt. Ik heb ze allebei en als je een echt warme en goede fleshlight wilt, is dit een aanrader. Let op dat je het niet te lang rond je fleshlight laat als het op "hoog" staat, want dan kan de vorm zelf veranderen op je fleshlight en ook sporen vertonen van de verwarmingsspiralen zoals van een stuk vlees op de BBQ. Dit product kan echter degene opwarmen die de sleeve warmer niet kan opwarmen. De sleeve warmer maakt het warmer, terwijl de flesh warmer het bijna gloeiend heet kan maken. TL: DR Zeer goed product, maar fleshlight kan van vorm veranderen tijdens lange en hoge verhitting.
0
Een leuk detail
Abbe - 28. sep. 2021
Ik was verrast dat het effect zo groot was van het opwarmen van de fleshlight voor gebruik, het werd veel comfortabeler. Dit product is zeer effectief bij het opwarmen, het duurt echter even voordat het tot het midden is opgewarmd, maar je hoeft maar een beetje vooruit te denken.
0
Werkt zoals beloofd :)
Mr Flesh - 28. sep. 2021
Dit doet zijn werk. Ik koos deze in plaats van de stick in bovenstaande recensie aan de linkerkant (dat hij heet wordt in plaats van lauw, maar heb de stick niet getest). Ik bereid me meestal voor met glijmiddel voordat ik de Fleshlight in de verwarmer zet om de warmtegeleiding te verbeteren. Natuurlijk voel je met een vinger vooraf en voer je je geliefde voorzichtig in zodat je jezelf niet verbrandt. Ik zou in ieder geval de stick ook graag willen hebben, zodat je tussen de sessies door kunt opwarmen, als je een langere sessie wilt. Maar zoals ik al zei, het doet wat het belooft en in tegenstelling tot de stick is het geheel verwarmd, dus ook de voorkant/opening, dus dat is een voordeel.
0
Super duper
Fifi - 7. sep. 2021
Echt goede warmtezak voor verschillende soorten speeltjes. Kan alles opwarmen en is geweldig voor zowel sleeves als TPE en siliconen dildo's. Heel erg aanbevolen ;)
0
Doe wat het moet doen
Anonymous - 13. mar. 2024
Goed genoeg. Maar ruikt een beetje
Automatisch vertaald van sinful.no
Werkt perfect
Anonymous - 13. mar. 2024
Het product werkt perfect en is een goede aanvulling op de zogenaamde "onahole warmers".
Automatisch vertaald van sinful.se

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful