Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Rebel Men’s Gear Verwarmde Penisvibrator var 1

Rebel Men’s Gear Verwarmde Penisvibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Verhoog de temperatuur in je hete solo-momenten en geniet van geweldige en explosieve orgasmes met Rebel Men’s Gear Verwarmde Penisvibrator.

De warmtefunctie van de masturbator maakt hem perfect voor wie houdt van een intens en realistisch gevoel. In slechts 5 minuten bereikt de binnenkant van de masturbator een temperatuur van maximaal 45 ℃. Hierdoor voelt het erg uitnodigend en heerlijk aan tegen de penis.

Maar het plezier houdt hier natuurlijk niet op. De masturbator heeft ook maar liefst 7 vibratiepatronen, die zich richten op het meest gevoelige punt van je lichaam - het frenulum.

Kies of je de vibrator gewoon op zijn plaats wilt houden en hem het "harde" werk wilt laten doen, of dat je de slag wilt controleren en de masturbator heen en weer wilt bewegen.

Rebel Men’s Gear Verwarmde Penisvibrator is gemaakt van de zachtste siliconen en de binnenkant is gevuld met prachtige stimulerende stippen.

De slimme masturbator is zowel waterdicht als oplaadbaar voor onbeperkt plezier.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Slechte aankoop
man met normale penis 15 cm/4,5 cm diameter - 30. aug. 2021
Was leuk om voor het eerst een penisvibrator te ervaren, maar nadat de oorspronkelijke fascinatie is weggeėbd, blijf je achter met een nutteloos masturbatieproduct, dat duur is in elektriciteit, waanzinnig veel lawaai maakt, moeilijk is om de penis in te brengen, en in feite gemakkelijk vervangen zou kunnen worden door een latex handschoen, 3 vaatsponzen en een bierglas. Zou het zeker niet aanbevelen, omdat het ontwerp op geen enkele manier ergonomisch is en de penisstimulatie slecht begrijpt.
0
totale teleurstelling
Anonymous - 13. mar. 2024
echt niet heel diep of warm of trillend, en dan is er geen gat in de bodem, en de luchtdruk wordt er rommelig en allerlei ehhhhhhh ik zeg gewoon fuck
Automatisch vertaald van sinful.dk
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful